Builds
Image default
Woning en Tuin

Geef je huis een make-over met deze tips

Nu de feestdagen snel naderen, vraag je je misschien af hoe je je huis feestelijker en uitnodigender kunt maken.  Door een paar eenvoudige accenten in je inrichting aan te brengen kun je een warm en gastvrij huis krijgen dat perfect is om gasten te ontvangen. Geef je huis een feestelijke make-over met een paar van deze tips.

Grijpbare kussens

Van het klaarmaken van de kalkoen tot het bakken van zelfgemaakte taarten, kan het versieren van je huis wel het laatste zijn waar je aan denkt. Maar met een beetje extra voorbereiding kun je je huis de make-over geven die het verdient! Een gemakkelijke en snelle manier om je huis op te fleuren is met feestelijke werpkussens. Online vind je duizenden kleuren, patronen en texturen om uit te kiezen die bij elke woonstijl passen. Decoratieve kussens zijn even functioneel als opvallend en kunnen je huis echt opfleuren.

Gordijnen

Breng een scheutje vakantievreugde in je huis met leuke en kleurrijke gordijnen. Van felle kleuren tot rustgevende neutralen, met gordijnen en accessoires kun je een prachtige stijl creëren die een kamer meteen opfleurt. Of je nu de inrichting van je huis wilt verfraaien of de verlichting van een kamer wilt regelen, met gordijnen heb je een ruime keuze. Verken onze wereld van gordijnen en bereid je voor om geïnspireerd te worden.

Houten jaloezieën

Transformeer een kamer, of je hele huis, met de textuur-rijke warmte en tijdloze styling van houten jaloezieën. Met een verscheidenheid aan kleuren, waaronder rijke aardetinten en textuurrijke afwerkingen, vullen houten jaloezieën je bestaande inrichting aan met een verbazingwekkende reeks stijlen. Je vakantiegasten zullen versteld staan van hun schoonheid en functionaliteit. 

Beddengoed

Of je nu je ouderslaapkamer of logeerkamer een make-over wilt geven dit vakantieseizoen, het toevoegen van beddengoed op maat is een eenvoudige en opvallende oplossing die meteen een verschil zal maken! Creëer het ultieme toevluchtsoord voor jou en je huisgasten! Van moderne dekbedovertrekken tot dekbedden, spreien, quilts en complete beddegoed ensembles, wij hebben je in je stijl gedekt met prachtig beddengoed.

Rolgordijnen

Zet je keuken deze vakantie in de kijker met rolgordijnen. Kies uit een hele reeks stof soorten om je rolgordijnen aan te passen aan je unieke stijl en smaak. Met tonnen stofopties om uit te kiezen, van eigentijds tot klassiek, tot organische patronen en inspirerende kleuren, kun je er zeker van zijn dat je de perfecte match vindt voor je woninginrichting. Maak deze vakantie een statement in je keuken met de eenvoudige toevoeging van rolgordijnen!

 

https://www.raamdecoratie.com

Gerelateerde artikelen

LED Strips keuzehulp

Of salontafels nog veel gebruikt worden? Wees maar zeker!

Onbegrensde mogelijkheden met PVC spanplafonds