Builds
Image default
Eten en drinken

Haal de enige echte Belgische tomaten in huis

België mag zich al jarenland de trotse thuisbasis noemen van heerlijke Belgische tomaten. De tomaat is een van de populairste groentesoorten in ons land en gaat vlot over de toonbank. Leg ze tussen een belegd broodje, vul ze op met gehakt of verwerk ze in jouw huisgemaakte spaghettisaus. De opties zijn eindeloos en maken van de tomaat een echte topper in de keuken.

Opgericht uit passie en met respect voor het product

Stoffels Tomaten uit Rijkevorsel, zorgt er mee voor dat je iedere dag kan genieten van een of meerdere verse Belgische tomaten op je bord. Als tomatenkwekerij in de provincie Antwerpen verdelen ze tomaten over heel België, met een sterke focus op Antwerpen. Zaakvoerder Paul Stoffels staat aan het roer van het schip. Hij bewaakt de goede werking van het bedrijf en voert aanpassingen door om de kwaliteit en de smaak van de tomaten nog te verbeteren. Om dit alles in goede banen te leiden, kan hij rekenen op de hulp en steun van zijn medezaakvoerster en tevens echtgenote Petra Veldman. Zij buigt zich iedere dag met veel passie over de marketing en communicatie van het bedrijf. De creatieve en aantrekkelijke verpakkingen en bijhorende displays die je terugvindt in de winkel, komen mede dankzij haar tot stand.

Voor elk wat wils

Stoffels Tomaten uit Rijkevorsel is een begrip in Antwerpen wanneer het aankomt op lekkere Belgische tomaten. Je vindt hun producten in verschillende lokale winkels. Ze leveren producten aan restaurants en bereiken een groot publiek dankzij hun webshop. Ontdek het grote gamma aan variëteiten. Wat dacht je van de Toma’color of de Toma’rito? De eerste doet de Belgische vlag alle eer aan door tomaten in de driekleur aan te bieden. De Toma’rito is een minipruimtomaat die barst van de smaak en die zowel warm als koud geconsumeerd kan worden. Neem een kijkje op de website of ontdek ze bij je lokale handelaar. Welke is jouw favoriet?

https://www.stoffels-tomaten.be/