Builds
Image default
Gezondheid

TENA incontinentiemateriaal geeft u de zekerheid die u zoekt

Als u last heeft van ongewenst urineverlies dan kan dat verstrekkende gevolgen hebben. U durft misschien de deur niet meer uit en zegt daarom afspraken met vrienden af en doet geen leuke dingen meer. Dat zou heel jammer zijn want het is niet nodig. Met TENA incontinentiemateriaal kunt u gewoon het leven blijven leiden dat u altijd al had. Deze materialen zorgen er namelijk voor dat ongewenst verloren urine discreet wordt opgevangen en reukloos wordt opgeslagen als gel. U hoeft niet bang te zijn dat u niet fris ruikt of dat er vlekken in uw kleding zichtbaar zijn. Met TENA incontinentiemateriaal kunt u onbezorgd genieten van een avondje uit, een dagje weg of bezoek aan familie of vrienden. Steeds meer mensen ontdekken dit en maken graag gebruik van deze innovatieve producten om hun leven niet in de pauze stand te hoeven zetten.

Urineverlies kan verschillende oorzaken hebben

U kunt door diverse oorzaken last hebben of op latere leeftijd krijgen van urineverlies. Bevallingen kunnen bij vrouwen ervoor zorgen dat de sluitspier van de blaas niet meer zo goed werkt. Bij mannen kan urineverlies worden veroorzaakt door prostaatproblemen. Maar ook een operatie aan de urinewegen kan dit probleem veroorzaken. Als u er last van heeft dan gebruikt u TENA incontinentiemateriaal. Dit is in verschillende vormen te koop. Van dunne inlegkruisjes voor licht urineverlies tot comfortabele incontinentiebroekjes en verbanden voor zwaarder urineverlies. Wat uw probleem ook is, u hoeft zich nooit ongerust te maken over uw persoonlijke hygiëne.

Geef uw leven een doorstart met TENA Incontinentiemateriaal

Staat uw leven on hold omdat u last heeft van urineverlies en u zich daarvoor schaamt? Dan wordt het tijd om daar verandering in te brengen. Gebruik TENA incontinentiemateriaal en u kunt weer gaan en staan waar u wilt. U kunt uw leven weer leiden zoals u dat gewend was. U kunt gerust van huis gaan voor een leuk uitje of naar uw werk. Want over uw urineverlies hoeft u zich met de TENA incontinentiematerialen echt geen zorgen meer te maken. Lees meer over TENA en over incontinentiemateriaal op Hulpmiddelonline.be.

Gerelateerde artikelen

Pillendoosje met alarm

Haardblokken geschikt voor gevoeliger luchtwegen of astmatische aandoening

Zadelkruk voor een gezonde zithouding!