Builds
Gezondheid

Zorgverzekering afsluiten

Waarschijnlijk wist u al dat het in Nederland verplicht is om een zorgverzekering af te sluiten. Het is daarom belangrijk om een zorgverzekeraar te vinden die bij u past. Bij Salland Zorgverzekeringenkunt u rekenen op onze betrokkenheid als het gaat om het vinden van goede zorg. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u terecht kunt bij de beste zorgverleners en dat u hiervoor niet te ver van huis hoeft. We helpen u bij het vinden van een zorgverlener die bij u past, zodat u zich zo prettig mogelijk voelt.

Verzekeren naar zorgbehoefte

Bij Salland kunt u terecht voor het afsluiten van verschillende zorgverzekeringen. Een basisverzekering is de minimale zorgverzekering die u af moet sluiten. Hiermee wordt de meest noodzakelijke medische zorg gedekt. U kunt hierbij denken aan opname in het ziekenhuis of spoedeisende hulp bij een ongeluk. Naast de basisverzekering kiezen veel mensen ervoor om zich aanvullend te verzekeren voor andere soorten zorg die zij mogelijk nodig hebben. Aangezien niet iedereen baat heeft bij hetzelfde aanvullende verzekeringspakket, kunt u bij Salland een keuze maken uit vier verschillende aanvullende verzekeringen. Ook bieden wij drie verschillende tandartsverzekeringen. 

Informatie zorgverzekeringen

Op de website van Salland Zorgverzekeringen vindt u meer informatie over de verschillende verzekeringen die u bij ons af kunt sluiten. Daarnaast vindt u antwoorden op andere vragen, bijvoorbeeld over hoe het zit met uw zorgverzekering wijzigen na 1 januari. Ook specifieke onderwerpen, zoals ambulance eigen risico, vindt u op onze website. U kunt hier uw premie berekenen en desgewenst uw zorgverzekering online afsluiten. Natuurlijk kunt u voor meer informatie altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en kunnen u helpen met het afsluiten van de zorgverzekering die past bij uw situatie.

Voor meer info : https://www.salland.nl/