Builds
Hobby en vrije tijd

FIFA evenementen Ultimate Team

Elk jaar houdt EA nieuwe events in de FIFA spelen. Soms zijn het kleine evenementen waar je gratis FIFA coins kunt krijgen. Een andere keer weer zijn er evenementen waar je betere spelers kunt kopen in packs of op de transfermarkt. De belangrijkste events in FIFA 17 zijn onder andere TOTS, TOTY en TOTW. Daarnaast is er in FIFA 17 Ultimate Team ook het Scream Team event bijgekomen. Dit is een nieuw Halloween event met daarbij spelers die tijdelijk een verhoogde rating krijgen. Hieronder zullen we het gaan hebben over de drie belangrijkste evenementen van het jaar.

TOTY

TOTY is de afkorting voor FIFA Team Of The Year. Dit is meteen het belangrijkst event van het jaar in FIFA. In januari wordt er door de organisatie FIFA het Ballon D’or gala georganiseerd. Hier worden de beste spelers van het afgelopen jaar uitgekozen. Deze spelers worden in een team gezet op basis van een (1)-4-3-3 opstelling. Je krijgt dus 1 keeper, 4 verdedigers, 3 middenvelders en 3 aanvallers. Vooral de aanvallers zijn om te smullen. FIFA 17 TOTY gaat een prachtig team opleveren. Wanneer FIFA 17 TOTY is, dat is nog niet exact bekend, maar wij weten wel dat de spelers erg goed zullen zijn.

TOTS

TOTS is de afkorting voor Team Of The Season. Aan het einde van het voetbalseizoen, in de zomerstop, maakt EA bekend welke spelers zij het beste vonden. TOTS is traditioneel onderverdeeld in meerdere teams. Zo heb je bijvoorbeeld een TOTS van de Premier League, Serie A en de Bundesliga. Ook is er een community TOTS, waarbij jij als spelers zelf mag stemmen. Deze kaarten zijn, na TOTY, het meest populair in FIFA Ultimate Team

TOTW

TOTW is de afkorting in FIFA Ultimate Team voor Team Of The Week. Dit is dus een wekelijks terugkerend iets. EA maakt na ieder voetbalweekend op woensdag bekend wie zij het beste vonden spelen. Deze spelers krijgen een verhoogde rating. Je kunt ze op woensdagavond ook direct in packs vinden. Hier zitten vaak juweeltjes tussen, maar deze kaarten zijn lang niet zo goed als de TOTY en TOTS kaarten natuurlijk.

Naast de bovenstaande drie evenementen zijn er nog veel meer kleinschalige dingen te doen in FUT. Zo kun je denken aan gratis FIFA coins als dagelijkse bonus of leuke uitrustingen voor jouw Ultimate Team. Maar niets is zo goed als de bovenstaande drie. Wij kijken iedere keer weer uit naar de woensdagavond voor TOTW, in januari naar TOTY en in de zomervakantie naar TOTS.

Voor meer info : https://fifacoinsdeals.nl