Builds
Woning en Tuin

Nieuwe houten vloer nodig

Ik heb een nieuwe vloer nodig in mijn huis en ik weet alleen nog niet van welk materiaal de vloer moet zijn. Het moet er stijlvol uit zien en het moet ook niet verschrikkelijk zijn om op te lopen. Persoonlijk zat ik te denken aan een houten vloer. Ik vind het namelijk stijlvoller dan vloerbedekking op een benedenverdieping. Vloerbedekking is namelijk meer iets voor slaapkamers of iets dergelijks en ik wil graag iets stijlvol hebben. Mijn woonkamer wordt namelijk ook erg strak ingericht met strakke kleuren waardoor het allemaal erg modern zal lijken. Ik denk dus dat een houten vloer daar heel mooi bij zal staan. Nu heb ik alleen nog een bedrijf nodig die mij kan helpen met het vinden van de juiste vloer, tegen een mooie prijs.

Rechtstreeks uit eigen fabriek

Ik kwam op de website van Bax Houthandel toen ik aan het Googelen was en zij beweren lager te liggen dan de gemiddelde marktprijs. Dit geloofde ik in eerste instantie niet maar de reden verklaart een hoop. Bax Houthandel haalt namelijk het hout rechtstreeks uit eigen fabriek! Daardoor is er tussenhandel en kunnen de prijzen lekker laag blijven. Ideaal voor zowel de klant als het bedrijf zelf. Ik heb contact opgenomen met het bedrijf om te vragen of ze mij persoonlijk willen helpen met een vloer kiezen en dat was uiteraard geen probleem. Ik ben langs een showroom geweest met een foto van mijn woonkamer (kleuren van de muren) en aan de hand daarvan hebben wij gekeken wat de juiste oplossing was als houten vloer in mijn huis.

Nieuwe vloer!

Mijn nieuwe houten vloeren heb ik te danken aan Bax Houthandel. Met zeer vriendelijk personeel en goede kwaliteit vloer hebben zij mij met een goed humeur naar huis gestuurd. Ik wil het bedrijf daar nogmaals voor bedanken en zal het zeker iedereen aanraden. Heb je dus nog houten vloeren nodig? Dan raad ik jou dit bedrijf aan!

Voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Naambord of uithangbord online bestellen

Remeha avanta 28C zeer krachtig voor zijn formaat

HK Living? We love it!