Builds
Image default
Hobby en vrije tijd

Waarom dit hotel op de Grote Markt in Antwerpen een aanrader is

Bent u op zoek naar een leuk hotel op de Grote Markt in Antwerpen? Dan is HotelO Kathedral een echte aanrader voor u. Op minimale loopafstand van de Grote Markt vindt u dit hotel. Midden in het levendige en gezellige stadscentrum huurt u een van de prachtige kamers. Wist u dat sommige kamers zelfs uitzicht bieden op de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal? U wordt wakker, doet uw gordijnen open en heeft direct een verbluffend uitzicht. Wie wil dat nu niet? Voor een romantisch weekendje weg met uw partner is dit ideaal. Maar ook wanneer u alleen of met een goede vriend of vriendin in Antwerpen wilt overnachten, biedt dit hotel uitkomst. U bevindt zich namelijk direct in het gezellige en drukke centrum van de stad. Leuke eettentjes, uitgaangelegenheden en winkels zitten letterlijk bij u om de hoek.

Met de hele familie op pad

Dit hotel vlak bij de Grote Markt in Antwerpen beschikt natuurlijk niet alleen over eenpersoons- of tweepersoonskamers. Ook wanneer u met de hele familie op pad wilt gaan, biedt dit hotel u een ideale overnachting. De familiekamers zijn, net als de andere kamers, voorzien van een flatscreen televisie, wifi en een badkamer met douche. Elke dag wordt er grondig schoongemaakt, zodat uw kamer keurig netjes blijft. Geniet van een heerlijk ontbijt met uw gezin op de kamer en ga vervolgens de stad ontdekken. Dit is ook erg geschikt voor kleinere kinderen. U hoeft niet ver met ze te lopen voordat u het stadcentrum van de mooie stad Antwerpen bereikt.

Wat valt er zoal te zien in Antwerpen?

Gaat u naar Antwerpen met uw familie, vrienden of partner en kiest u ervoor te overnachten in het hotel HotelO Kathedral vlak bij de Grote Markt? Dan wilt u natuurlijk ook wel weten wat deze stad voor u in petto heeft. Er zijn diverse bezienswaardigheden waar u te voet naartoe kunt vanaf uw hotel. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij het imposante stadhuis van Antwerpen. Dit gebouw staat op de lijst van het UNESCO Wereldcultuurerfgoed en is zeker een bezoekje waard. Of ontdek het oudst bewaarde gebouw van Antwerpen: Het Steen. Dit eeuwenoude kasteel zal u niet snel meer vergeten.

https://hotelokathedral.com/

Gerelateerde artikelen

Meer resultaat met online schilderlessen

Een nieuwe hobby met de 3d pen

Ballonvaart in Oost-Vlaanderen