Builds
Image default
Entertainment

Een makkelijke schoolreis naar BillyBird die iedereen blij maakt

Een leuke schoolreis; sommige begeleiders vinden het fantastisch om aan de slag te gaan met uitgebreide plannen voor een speciale dag. Een thema verzinnen, spelletjes in elkaar zetten, een rondleiding organiseren en alles wat er bij komt kijken. Leuk om er een unieke gebeurtenis van te maken, maar ook een hoop gedoe om te regelen. Als begeleider heb je niet altijd de tijd om alles zelf uit te stippelen. Dan kan het een verademing zijn om een goede, verzorgde bestemming te hebben waar weinig planning aan vooraf gaat. Een plek waar kinderen heerlijk hun gang kunnen gaan en net zo enthousiast over zullen zijn. BillyBird is zo’n plek. Een park vol plezier voor een fantastische schoolreis.

BillyBird; het leukste park voor dagjes uit, schoolreisjes en meer

Ben je bezig een schoolreis te organiseren? Of op zoek naar een leuke bestemming voor een dagje weg met de familie? Kom op bezoek in BillyBird Park Hemelrijk; hét park voor eindeloos plezier binnen én buiten. Met een grote variatie in attracties is er voor iedereen iets leuks te doen in het park. Er is een combinatie te vinden van waterplezier in het grote strandbad, allerlei speeltuinen om lekker te klimmen en springen en spannende attracties als een familieachtbaan en bootjesglijbaan. Gegarandeerd voor ieder wat wils in een mooie omgeving met veel bomen. Ook aan de jongere kinderen is gedacht met een speciaal, afgesloten deel vol leuke attracties.

Een schoolreis die zo geregeld is

Dus hoe regel je een schoolreis naar BillyBird? Kies een van de arrangementen voor schoolreizen, afhankelijk van het aantal deelnemers dat meegaat. Iedereen krijgt een gratis terugkomkaartje en als jullie met veel zijn, is er zelfs extra korting. Om eten en drinken hoef je je ook niet druk te maken; bij de verschillende arrangementen is eten en drinken inbegrepen. Je kiest zelf wat voor lekkers je graag wilt aanbieden aan de kinderen. Verder zijn er natuurlijk vele horecaopties in het park te vinden. Het park is verder op een overzichtelijke manier opgebouwd, dus met enkele duidelijke afspraken met de kinderen verloopt alles soepel. Alleen het vervoer dan nog. De schoolreisbus parkeert bij BillyBird gratis. Al met al is alles zo geregeld dus.

https://billybird.nl/hemelrijk/

Gerelateerde artikelen

De Bullebak van Lage Vuursche

Goede kwaliteit voor een lage prijs: Xbox aanbiedingen

Huur een prachtige feesttent en beleef een magisch feest