Builds
Image default
Entertainment

De 10 leukste Nintendo Switch games

Nintendo Switch heeft een aantal van de leukste games beschikbaar, en we hebben onze favorieten op een rijtje gezet.

 

1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

2. Super Mario Odyssey

3. Mario Kart 8 deluxe

4. Splatoon 2

5. Armen

6. Sonic Mania

7. Pokken Tournament DX

8. Minecraft: Nintendo Switch Editie

9. Snel RMX

10. Shovel Knight: Treasure Trove

 

Dit zijn slechts een paar van de geweldige games die beschikbaar zijn voor Nintendo Switch, maar het zijn een paar van onze favorieten. Als je op zoek bent naar meer aanbevelingen voor Nintendo Switch-games, bekijk dan zeker onze lijst met de beste Nintendo Switch-games voor kinderen. En als je op zoek bent naar nog meer game-content, bekijk dan zeker onze lijst met de beste Nintendo Switch-accessoires.

Nintendo Switch online

De Nintendo Switch online diensten lanceerden uiteindelijk in september 2018 samen met de release van de Nintendo Switch Online-app. De app is vereist om Splatoon 2 en Arms online te spelen, evenals andere selecte games. Het geeft ook toegang tot Save Data Cloud Backups, een functie die opmerkelijk afwezig was bij de lancering. Je kunt onze volledige gedachten over Nintendo Switch Online hier vinden, maar de korte versie is dat het de moeite waard is om je aan te melden als je een fan bent van multiplayer-games op Switch.

Pokemon Go

Nintendo Switch is ook de thuisbasis van een van de populairste mobiele games aller tijden: Pokémon GO. De game kan in het dock of in de handheld-modus worden gespeeld en ondersteunt zelfs het gebruik van de Joy-Con-controllers voor een meer traditionele besturing. Je kunt onze volledige mening over Pokémon GO hier lezen, maar de korte versie is dat het een must-play is voor elke fan van de franchise.

Super Smash Bros. Ultimate

En als laatste, maar zeker niet de minste, hebben we Super Smash Bros. Ultimate. Dit is het grootste en meest ambitieuze deel in de serie tot nu toe, met elk personage dat ooit in een Super Smash Bros.-game heeft gespeeld. Het is een absolute must voor elke fan van vechtspellen, en het is een perfecte partygame voor een groep vrienden. Je kunt onze volledige mening over Super Smash Bros. Ultimate hier lezen.

Dus daar heb je het: onze favoriete games voor Nintendo Switch. We zullen deze lijst zeker bijwerken als er meer geweldige games worden uitgebracht, dus zorg ervoor dat je regelmatig terugkomt. En als je op zoek bent naar meer gamecontent, bekijk dan zeker onze lijst met de beste PlayStation 4-games.

Pokemon munten

Als je een fan bent van Pokémon GO, weet je dat Pokémon munten een belangrijk onderdeel van het spel zijn. Munten kunnen worden gebruikt om items te kopen in het spel, en ze kunnen ook worden gebruikt om bepaalde Pokémon GO Plus-accessoires te kopen. Als je op zoek bent naar manieren om meer munten te krijgen, bekijk dan onze lijst met de beste manieren om gratis Pokemon Go munten te krijgen.

Wapenupdate

Nintendo heeft onlangs een nieuwe update uitgebracht voor Arms, wat een van de beste games op Switch is. De update bevat een nieuw personage, Lola Pop, evenals een nieuw stadium, Via Dolce. Je kunt onze volledige gedachten over de update hier lezen.

Sonic Mania Plus

Sonic Mania was een van de beste games van 2017, en Sonic Mania Plus is een nog betere versie van het spel. De Plus-versie bevat twee nieuwe speelbare personages, Encore Mode, en een groot aantal andere functies. Je kunt onze volledige gedachten over Sonic Mania Plus hier lezen.

Dus daar heb je het: onze favoriete games voor Nintendo Switch. We zullen deze lijst zeker bijwerken als er meer geweldige games worden uitgebracht, dus kom regelmatig terug. En als je op zoek bent naar meer gamecontent, bekijk dan zeker onze lijst met de beste PlayStation 4-games.

https://www.seohuis.nl/