Builds
Image default
Entertainment

Een unieke evenementenlocatie huren in Antwerpen

Organiseert u binnenkort een bedrijfsevenement in de buurt van Antwerpen? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een originele locatie. Cityworkers is een organisatie die verschillende unieke evenementenlocaties verhuurt in regio Antwerpen. U kunt er terecht voor diverse bedrijfsevenementen, zoals een presentatie, een netwerkbijeenkomst, een teambuilding, een vergadering, een PR-evenement, een workshop, een productlancering, et cetera.

Een aantal originele evenementenlocaties op een rijtje

Een unieke evenementenlocatie in Antwerpen strikken, brengt u al een stap dichter bij een geslaagd bedrijfsevenement. Cityworkers heeft een verscheidenheid aan locaties in zijn gamma. Daardoor is het mogelijk om verschillende soorten evenementen te organiseren. Hieronder vindt u een greep uit het aanbod:

  • Kies voor ‘The First – Work It Out’ als u een locatie zoekt waarbij een modern design samensmelt met een authentiek karakter. De locatie bevindt zich in de buurt van het historisch centrum aan de Scheldekaaien.
  • Kies voor ‘The Master House – The Ballrooms’ als u een ruimte zoekt met een huiselijke en warme sfeer. De ruimte situeert zich in de omgeving van Markgrave. Er is een rechtstreekse aansluiting met de tuin.
  • Kies voor ‘The Master House – The Green Dream’ als u uw bedrijfsevenement in de buitenlucht wil laten plaatsvinden. De riante tuin grenst aan een meesterwoning.

Ontdek het volledige aanbod op de website van het bedrijf

Bent u benieuwd naar de andere locaties die Cityworkers aanbiedt? Surf dan naar de website van het bedrijf. Op de pagina met locaties vindt u per unieke evenementenlocatie in Antwerpen wat praktische informatie. U vindt er ook meer uitleg over de aanvullende diensten waar u gebruik van kan maken om uw evenement tot in de puntjes uit te werken. Als u vragen heeft over een bepaalde locatie of u wilt meer weten over het bedrijf in het algemeen, dan kunt u Cityworkers altijd contacteren. Het team neemt graag de tijd om uw vragen uitgebreid te beantwoorden.

Gerelateerde artikelen

Huur een prachtige feesttent en beleef een magisch feest

De Bullebak van Lage Vuursche

Een makkelijke schoolreis naar BillyBird die iedereen blij maakt