Builds
Image default
Sport

Zoekt u een kinesist met kennis van sportblessures?

Heeft u last van een pijnlijke sportblessure en wilt u genieten van een persoonlijk herstel? Breng dan zeker een bezoek aan de kinesist van Sportkinetics, een gespecialiseerd centrum in Mechelen waar u terecht kunt voor allerlei lichamelijke problemen. De oorzaak van de pijn vinden, is vaak moeilijker dan u op het eerste zicht zou denken. De gespecialiseerde kinesist doet er alles aan om de specifieke oorzaak van uw sportblessures te achterhalen, te genezen op korte termijn én te voorkomen op langere termijn. Vertrouw op de aanpak van deze specialisten, voor u het weet behaalt u opnieuw het atletische niveau dat u had bereikt!

Waar ligt de focus tijdens de sessies?

De kinesist van Sportkinetics, gelegen in Mechelen, kiest ervoor om oefentherapie te gebruiken om sportblessures te behandelen. Na een screening naar de oorzaak van de blessure, wordt er een specifieke revalidatie op maat opgesteld. Enkel zo is de kans op herval zo klein mogelijk. Indien nodig wordt er ook manuele therapie en sportkinesitherapie toegepast om uw lichaam te herstellen. Omdat de kinesist langere sessies inplant voor uw pijnlijke en ingewikkelde sportblessures, geniet u sneller van een volledig pijnvrij herstel. Natuurlijk staat het team van Sportkinetics ook klaar voor u na een orthopedische operatie. Het hervatten van sportprestaties of dagdagelijkse activiteiten was nog nooit zo efficiënt!   

Informeer naar de aanpak van het team

Heeft u nog vragen voor het team van kinesisten, gespecialiseerd in complexe sportblessures? Of misschien wilt u meer weten over voedingsadvies, screenings of workshops? Neem dan meteen contact op met het bedrijf in Mechelen. Zij staan klaar met een persoonlijk antwoord op al uw mogelijke vragen. Maak online een afspraak, contacteer ze per telefoon of stuur hen simpelweg een e-mail met uw persoonlijke gegevens. Zij komen zo snel mogelijk bij u terug met een gepaste aanpak op maat van uw lichaam.

https://www.sportkinetics.be/