Builds
Image default
Vakantie

Uw vakantie stijlvol starten met een luxe vliegtuigmaatschappij

Wilt u graag stijlvol op vakantie gaan? En zou u bovendien graag in alle rust naar uw vakantiebestemming reizen? Kies er dan voor om te vliegen met een luxe vliegtuigmaatschappij als ASL Fly Executive. Deze exclusieve luchtvaartmaatschappij brengt u naar toplocaties in Europa en dat op een zeer luxueuze manier. ASL Fly Executive wilt met zijn exclusief concept opvallen tussen alle lagekostenvliegtuigmaatschappijen, waarbij reizigers betalen voor handbagage, weinig service krijgen aan boord en met veel medepassagiers reizen. Door te kiezen voor een luxe vliegtuigmaatschappij zoals ASL Fly Executive, heeft u geen last van drukte en geniet u vanaf u op de luchthaven aankomt van een geweldige vakantie met alles erop en eraan.

Wat is er allemaal inbegrepen in uw exclusieve vlucht?

Een exclusieve vlucht boeken bij ASL Fly Executive, daar zitten heel wat voordelen aan verbonden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over drukte van medereizigers. U reist namelijk met maximum 30 andere passagiers aan boord. Qua beenruimte kunt u rekenen op 92 centimeter ruimte in plaats van de standaard 78 centimeter. Kies bovendien zelf uit een enkel of een dubbel zitje. Tijdens uw reis kunt u ook genieten van een persoonlijke drankenservice die aangepast is aan uw vlucht. Op de luchthaven zelf wordt u stijlvol ontvangen in de unieke Protocol Terminal. Daarnaast steunt ASL Fly Executive het Project Cookstoves in Oeganda. Op die manier vliegt u klimaatneutraal naar uw bestemming.

Boek vandaag nog uw vlucht naar een toplocatie

Om uw klassevolle vlucht te boeken bij luxe vliegtuigmaatschappij ASL Fly Executive, navigeert u naar de website van de organisatie. Daar vindt u alle nodige informatie om uw reis vast te leggen. Als u nog vragen heeft dan kunt u de medewerkers ook altijd contacteren. Zij helpen u met alle plezier verder en zorgen voor een geweldige ervaring vanaf het boeken tot na uw reis.