Builds
Vakantie

Vakantieparken in Nederland

Vakantieparken in Nederland

Vakantieparken in Nederland zijn erg populair. Niet alleen onder gasten vanuit het buitenland, maar ook zeker onder de Nederlanders zelf. Veel mensen vinden het prettig om in eigen land op vakantie te gaan. Dit heeft verschillende redenen. Ten eerste is een vakantie in eigen land natuurlijk lekker dichtbij. Je hoeft niet naar het vliegveld of dagen in de auto te zitten. Binnen een paar uur rijden of met het openbaar vervoer ben je zo even helemaal weg van huis. Een vakantie in de buurt is ook vaak goedkoper dan een verre vliegreis. Ook vinden veel mensen het fijn om op vakantie hun eigen taal te spreken en te kunnen betalen met de munteenheid die zij gewend zijn.

 

Welke aanbieders zijn er?

Er zijn heel veel vakantieparken in Nederland, verspreid over alle provincies. Een verblijf op een vakantiepark in Nederland kun je boeken bij verschillende aanbieders. Met name Roompot en Landal GreenParks hebben een groot aanbod aan parken in Nederland, maar ook Center Parcs is erg populair. Het is nog lastig kiezen uit zoveel aanbod. Bedenk bij het kiezen eerst waar je het liefst naartoe zou willen, met wie en welke activiteiten er gedaan moeten kunnen worden. Wil je bijvoorbeeld bij het strand in de buurt zijn? In een groene omgeving vertoeven? Rust of juist een levendige, drukke omgeving? Alles kan.

 

Populaire bestemmingen in Nederland

De Nederlandse kust is al jaren een populaire vakantiebestemming. In de zomer kun je lekker aan het strand liggen en in de overige seizoenen is het heerlijk om even uit te waaien tijdens een lange strandwandeling. Zandvoort is bijvoorbeeld een plaats waar veel mensen met plezier naartoe gaan. Ook Zeeland is veel bezocht. In de rest van Nederland zijn echter ook vele mooie plaatsen te vinden. De Hunebedden in Drenthe, pittoreske dorpjes in Twente, de Veluwe: er valt van alles te ontdekken.

Voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Un placement immobilier sans contraintes

Grote vakantiehuizen in Nederland, België en 34 andere landen!

Interessante dingen om te doen op het eiland Tenerife