Builds
Mode en Kleding

Ringen met diamant in platina

Ben je op zoek naar een mooie diamanten ring, dan is ook de keuze van het edelmetaal erg belangrijk. Deze hebben allemaal hun voor- en nadelen. Welk edelmetaal je verkiest, is afhankelijk van je persoonlijke stijl en smaak. Kies je voor het traditionele geelgoud? Of matcht de zilverwitte kleur van witgoud of platina beter bij je garderobe? Ringen met diamant zijn mooi in eender welk edelmetaal, maar het mooist in platina.

Het hoeft niet te verwonderen dat ringen met diamant in platina nog steeds erg populair zijn. De mooie zilverwitte kleur is er namelijk voor verantwoordelijk dat de verwerkte diamanten extra gaan schitteren. Dankzij zijn duurzaamheid houdt dit edelmetaal deze ook stevig op zijn plaats, waardoor de kans op verlies aanzienlijk verkleint. Geel- en witgoud bijvoorbeeld zijn veel gevoeliger en kunnen wel wat extra onderhoud gebruiken, zeker de klauwen, als je niet wil dat de diamanten er na verloop van tijd uitvallen.

Bovendien is platina erg mooi in combinatie met gekleurde diamanten en edelstenen. Daarbij is elke kleur een optie. Combineer met kleurloze of witte diamanten en je krijgt een prachtig geheel. Platina ringen met diamant kunnen op termijn wel een aantal krassen vertonen, maar dat bepaalt mede deuitstraling van de ring. Ben je er echter geen fan van, dan kan je deze altijd laten (her)polijsten. Zo worden de krassen verwijderd en ziet je platina ring er weer uit als nieuw.

Voor meer info : https://www.baunat.com/nl/ringen