Builds
Image default
Mode en Kleding

Het ontwerp van een lederen portemonnee

De portemonnee is perfect voor het opbergen van de belangrijkste dingen. Er is genoeg ruimte om een nieuwe identiteitskaart, een creditcard, biljetten en wat munten in te steken. De normale portemonnee wordt echter steeds kleiner en praktischer. Er wordt hier een onderscheid gemaakt tussen liggend en staand formaat. Maar dat is een kwestie van smaak. De meeste dames geven de voorkeur aan grotere portemonnees.

Het is anders bij mannen, ze hebben meestal alleen kleinere portemonnees nodig die zonder problemen in hun zakken passen. In de gewone portemonnee zit een oude identiteitskaart en een autovergunning van hetzelfde formaat. Afhankelijk van het model zijn er verschillende en/of dikkere creditcardvakken.

Er zijn grote verschillen in het leer. Waarschijnlijk is de hoogste kwaliteit leer het volnerfleer, zoals bij een Cowboysbag portemonnee. Het is zorgvuldig verwerkt, delicaat, zacht en duurzaam. Zacht leer is ook heel aangenaam om aan te raken. Een tasje van leer wordt met de hand gemaakt in verschillende processen.

Er zijn modellen met een zacht design en portemonneemodellen van duurzaam leer. De basis van de meeste herenportemonnees bestaat uit één of twee grote vakken voor biljetten en één vak voor munten. Afhankelijk van het model en de grootte zijn er ook verschillende portemonneevakken voor biljetten, foto’s en dergelijke, evenals gedeeltelijk transparante opbergvakken voor ID-kaarten en enkele binnenvakken voor tal van kaarten.

Sommige portemonnees hebben ook slimme functies waar je een niche voor een winkelwagenchip of een geheugenkaartje kunt vinden. Dus voordat je koopt, moet je ongeveer inschatten hoeveel symbolen, kaarten, foto’s, etc. er zijn. die je in je portemonnee wilt stoppen. Of je een portemonnee in een praktisch portret of in een duidelijk landschapsformaat kiest, hangt volledig af van je behoeften.