Builds
Mode en Kleding

Winter is coming

De zomervakantie is weer voorbij en dat betekent dat de winter er weer aan komt. Helaas is het gedaan met het lekkere zonnetje en het lopen in een T-shirtje over straat. De temperatuur neemt weer af en de herfst doet zijn aantrede. Heel erg jammer maar ook de herfst en de winter bieden zo zijn eigen voordelen. Gezellig ’s avonds bij de openhaard zitten en genieten van het witte landschap is namelijk ook niet verkeerd. De temperatuur daalt natuurlijk en dat betekent dat het weer tijd is voor een dikke winterjas. Eventjes wennen weer maar eigenlijk is het ook best wel fijn.

Winterjassen zijn er in alle soorten, merken en maten te krijgen. Er is keuze voor iedereen. Alle prijsklassen zijn er dus een hele grote investering hoeft het niet per se te zijn. Denim is één van de topmerken binnen de winterjassen. Denim is oorspronkelijk een Frans merk wat weg komt uit Serge de Nimes. Vandaar de afkorting Denim. Serge de Nimes komt de stof vandaan waarmee Denim is begonnen met het produceren van spijkerbroeken. Oorspronkelijk is het een spijkerbroekenmerk maar door de jaren heen is het merk flink gegroeid en produceert Denim ook winterjassen. Erg fijn, maar wat maakt een Denim winterjas nu zo bijzonder?

Denim is ooit eens begonnen met het maken van spijkerbroeken. Dit gebeurde omstreeks 1847 al. Denim is ondertussen flink gespecialiseerd in het maken van kwaliteit stoffen dus ook de winterjassen horen hier bij. Denim kent veel verschillende types winterjassen. De winterjassen zijn nauw gestikt en dat zorgt er voor dat de jas waar dan ook waterdicht blijft, onafhankelijk van wat voor stof de jas is gemaakt. Daarnaast maakt Denim de winterjassen zo dat ze niet te warm zijn voor in de winter. Het zijn geen jassen waar je enorm van gaat zweten.

Denim is een topmerk binnen de wereldwijde mode. Het draait al mee vanaf het begin en weet daarom hoe kwalitatieve kleding gemaakt moet worden. Door de kennis die ze beschikken en het hoog opgeleide personeel wordt de kleding kwalitatief een stuk beter. Daarom valt de Denim winterjas in de gemiddelde en hoge prijsklasse. Er moet wat voor betaalt worden. Houdt hiermee wel rekening met het feit dat de winterjassen langer dan 1 of 2 jaar mee gaan. Je kunt er minimaal 3 jaar mee doen. Dus het is niet eens zo gek om  een jas van 120 euro te kopen. Wanneer je dit over 3 jaar verdeeld is het maar 40 euro per jaar. Dat is relatief voor een winterjas. De goedkopere winterjassen van 50 euro gaan echter vaak maar 1 jaar mee. Lees verder.

Voor meer info : http://www.shirtsenzo.nl/horeca-kleding/