Builds
Image default
Mode en Kleding

Hoe kies je de leukste en warmste winterjas voor jouw kind(eren)?

Het welzijn voor jouw kind of kinderen is natuurlijk het aller belangrijkste. Je zult dan ook, net als ik, in de winter net even wat extra aandacht besteden aan de aanschaf van een goede warme winterjas.

Maar je wilt waarschijnlijk niet alleen dat jouw  kleine wonder er warm bijloopt maar ook dat zij of hij er een beetje leuk uitziet.

Wanneer we het dus hebben over een winterjas voor kinderen zijn er dus een paar dingen waar je op moet letten.

  1. De winterjas moet goed warm zijn.
  2. Ook moet de jas waterdicht en winddicht zijn.
  3. En natuurlijk moet jouw kind of kinderen er leuk uitzien met de jas!

Om jou wat te helpen heb ik besloten om een stuk te schrijven over welke soort winterjassen nou verstandig zijn om te kopen. Natuurlijk moeten ze in ieder geval aan de 3 bovenstaande “eisen” voldoen!

Merk zegt niet alles!

Hoewel er zeker een aantal merken zijn dien consequent goede producten produceren, zoals bijvoorbeeld de airforce kinderjassen, zegt een bekende naam op de label toch niet alles.

Wel is het, voor jou als ouder, belangrijk om wat kennis te hebben over de materialen waarvan jassen worden gemaakt. Dit om te zorgen dat je in ieder geval het verschil tussen een goede kwaliteit winterjas en een slechte kunt onderscheiden.

Hieronder lees je een aantal tips met handige weetjes om de beste keuze voor jouw kind te maken. Deze tips gelden zowel voor jongens als meisjes jassen.

Het weer

Misschien wel een van de belangrijkste dingen waar je op moet letten bij de aanschaf van een winterjas is of die wel goed bestand is tegen het Nederlandse weer. Omdat het in ons land een groot deel van het jaar regent en waait vind ik het dan ook zeer belangrijk dat een winterjas goed tegen wind en water kan.

Zorg daarom dat je een jas aanschaft die zowel waterdicht als winddicht is.

Het materiaal

Ook is het belangrijk dat het materiaal van de jas naast de bovenstaande punten goed isoleert. Zorg er dus voor dat de jas stevig aanvoelt kwa vulling, dit is meestal een eerste check die je direct kunt doen.

Ook is het aan te raden om te kijken naar een jas die, naast een rits, ook nog een flap over de rits heeft. Hiermee voorkom je dat er kou tussen de rits door glipt.

Last but not least, Het model

Natuurlijk moet je goed letten of de jas jouw kleintje wel goed beschermt maar er is nog één punt die ook zeker belangrijk is.

Namelijk of de jas wel leuk staat!

Als ouder is de eerste zorg dat jouw kind of kinderen goed beschermt zijn tegen de kou. Wanneer daar goed voor word gezorgd is het wel leuk als de jas ook daadwerkelijk leuk staat.

Lees daarom is een keer een aantal mode blogs over kindermode, hier kan je in no-time leren over welke jassen in de mode zijn en welke juist niet.

Have fun shopping!

Voor meer info : https://airforcejassen.shop/

Gerelateerde artikelen

Titanium trouwringen

Verschillende soorten beha’s

Zakelijke outfit voor mannen: de do’s & dont’s