Builds
Mode en Kleding

Goedkope double dots oorbellen

Als jij er modieus bij wilt lopen maar jouw budget voor kleding begint op te raken kun je met goedkope oorbellen jouw hele look voor een paar euro compleet vernieuwen! Als je écht waar voor je geld wilt hebben zijn double dots oorbellen de perfecte keuze. Die oorbellen kun je aan twee kanten dragen, daarmee scoor je dus twee oorbellen voor de prijs van één. Dat zijn pas goedkope oorbellen! Hier zijn nog meer tips voor het uitkiezen van goedkope oorbellen:

 

Goedkope oorbellen door andere materiaalkeuze

Als je oorbellen koopt van goud of zilver kan dat behoorlijk in de papieren lopen. Kies eens voor andere materialen. Die zijn niet alleen een stuk goedkoper, ze zien er vaak ook heel bijzonder uit! Goedkope oorbellen hoeven er echt niet goedkoop uit te zien zolang je maar op zoek gaat naar creatieve modellen. Denk bijvoorbeeld aan gevlochten draden en textiel. Die zijn niet duur maar zien er onwijs mooi uit! Of goedkope oorbellen met kralen in plaats van echte parels. Kralen zijn vaak net zo mooi, en je kunt ze in allerlei soorten en maten krijgen. Beperk jezelf niet tot dure oorbellen van goud en zilver met diamanten, met goedkope oorbellen bepaal jij zelf jouw stijl!

 

Double dots oorbellen maken het nog goedkoper

Wat zijn double dots oorbellen? Moeten we dat nog uitleggen? Nou vooruit dan; double dots oorbellen kun je aan twee kanten dragen. Nee, we bedoelen niet je linkse en rechtse oor, we bedoelen voor én achter! Daarmee koop je in feite twee oorbellen voor de prijs van één set goedkope oorbellen! Je kunt daarbij kiezen voor double dots oorbellen met een klein element aan de ene zijde, en aan de andere zijde een grotere versie in dezelfde stijl. Maar je kunt ook kiezen voor twee compleet verschillende stijlen! Zo kun je met double dots oorbellen overdag zakelijk en verzorgd naar je werk of naar school, in de avonduren draai je deze oorbellen om voor een wilde nacht op stap! Double dots oorbellen zien er net zo mooi en luxueus uit als normale oorbellen, maar dan twee keer zo veelzijdig! Grote artiesten als Rihanna werden al gespot met double dots oorbellen, artiesten houden ook van een koopje!

 

Je ziet het; om mooi voor de dag te komen hoef je geen fortuin uit te geven. Met goedkope oorbellen verander je elke outfit naar een modieus kunstwerk! En met double dots oorbellen heb je dubbel voordeel!

Voor meer info :