Builds
Image default
Vakantie

Goedkoop overnachten in Bokrijk, wat zijn de mogelijkheden?

Ga je binnenkort naar het Provinciaal Domein Bokrijk met je gezin of ben je een schoolreisje aan het plannen? Het Provinciaal Domein Bokrijk ligt in de buurt van Genk, in Belgisch Limburg, en ligt vlak bij het Nationaal Park de Hoge Kempen. Deze omgeving biedt tal van recreatiemogelijkheden voor een vakantie met wandel- en fietsroutes, een openluchtmuseum en verschillende historische attracties. Als je al deze attracties wil bezoeken, dan is het geen gek idee om meteen een overnachting te boeken in de omgeving van Bokrijk. Goedkoop overnachten in Bokrijk kun je bijvoorbeeld doen bij Jeugdherberg De Roerdomp, een accommodatie die te boeken valt via de organisatie Vlaamse Jeugdherbergen. De jeugdherberg biedt slaapgelegenheid voor schoolklassen en groepen, maar je kunt er evengoed een tweepersoonskamer boeken of een gezinskamer, zolang je maar jong van geest bent.

Ontdek de omgeving van dit prachtige domein

Wil je het Provinciaal Domein Bokrijk, het Nationaal Park de Hoge Kempen en de omgeving van Genk gaan ontdekken? Alleen al in het Provinciaal Domein Bokrijk is bijzonder veel te doen en te zien, zoals kasteel Bokrijk en het openluchtmuseum. In het openluchtmuseum kun je 140 verschillende historische gebouwen bekijken of een wandeling maken in ‘Het vreemde bos’, waar de beelden van kunstenaar Hugo Duchateau verscholen staan tussen de bomen. Ga met de kinderen naar de grootste gratis speeltuin van België, bezoek de kinderboerderij en ga lekker pannenkoeken eten in het pannenkoekenhuisje. Als je alle attracties wilt bezoeken die je hier kunt vinden dan is het wel zo fijn dat je goedkoop kunt overnachten in Bokrijk.

Boek je een accommodatie bij een jeugdherberg

Wil je goedkoop overnachten in Bokrijk voor een schoolreisje of een leuke vakantie met het gezin? Dan kun je een boeking plaatsen bij Jeugdherberg De Roerdomp. Op de website van de Vlaamse Jeugdherbergen kun je informatie vinden over de mogelijkheden en de tarieven. Je vindt er bovendien talrijke andere adresjes die zeker de moeite waard zijn om te bekijken én om te boeken.

https://www.jeugdherbergen.be/nl