Builds
Image default
Entertainment

De perfecte evenementen dankzij deze verhuur

Trouwfeesten, communiefeesten en bedrijfsrecepties verdienen allemaal de beste materialen. Daarvoor ga je dan ook naar Martens Evenementen Service in Hoogstraten. Zij hebben namelijk feesttenten te huur, maar ook meubels, togen, koelingen en nog veel meer. Deze verhuur zorgt er zo voor dat uw gasten deze evenementen niet snel zullen vergeten. Al hun materiaal is bovendien bestendig tegen weer en wind. Zo hoeft u dus ook geen zorgen te maken als het regent.

Ruime kadertenten voor uw feestje

Als u veel gasten verwacht tijdens uw evenementen dan kan u bij deze verhuur uit Hoogstraten kiezen voor een kadertent. Deze handige tenten zijn zeer ruim en kunnen per vijf meter worden uitgebreid. Op die manier kan u zelf bepalen hoe groot u de tent maakt. Deze ervaren verhuur voor uw evenementen heeft twee verschillende groottes van deze feesttenten te huur. Zo is er een kadertent van 10 meter breedte en een andere van 15 meter breedte. Indien u meer lichtinval wenst voor uw tent, is er altijd nog de transparante kadertent. Dit zijn speciale zijzeilen die u kan huren samen met uw kadertent van 10 of 15 meter. Als u dan weer een stevige deur zoekt voor de feesttenten die u bij Martens Evenementen Service in Hoogstraten kan huren, kiest u het best voor de dubbele deuren. Deze hebben een aluminium frame en zijn zelfs uitgerust met een panieksluiting.

Vraag een gratis offerte aan

Deze feesttenten zijn ideaal voor grote feesten met heel wat gasten. Bij dit soort van feesten bent u wellicht op zoek naar tenten aan de beste prijs. Ook daarvoor zit u op de juiste plaats bij dit ervaren verhuurbedrijf. U kan bij hen altijd een gratis offerte aanvragen voor hun kadertenten, maar ook voor de andere materialen die u bij hen kan huren. Bel hen dus vandaag nog en wie weet organiseert u binnenkort het feest van het jaar in uw achtertuin.