Builds
Image default
Hobby en vrije tijd

Zal het mij lukken om een RC-auto in elkaar te steken?

Heeft u zich altijd al afgevraagd of u zelf een miniatuur auto in elkaar kan steken? Dan is het antwoord bij dit modelbouwcenter in Baillien in Borgerhout: ja! Een radiografische auto is uit kunststof vervaardigd en kan heel wat mishandeling verdragen voordat het breekt. Maak u dus niet te veel zorgen dat onderdelen van een RC-auto meteen kapotgaan of slijten, want met deze RC-auto zijn de mogelijkheden groot. Het in elkaar zetten van de auto is natuurlijk een grote puzzel, maar daar draait het net ook om. Daag uzelf uit met een RC-model, zodat u achteraf trots kan zijn op het resultaat.

Iedereen kan een miniatuur auto in elkaar steken

Voelt u zich toch onzeker over het in elkaar steken van een RC-auto en wenst u graag wat meer informatie. Dan staat dit modelbouwcenter steeds voor u klaar. Zij geven u duidelijke informatie mee over uw bouwdoos en waar u op moet letten bij het in elkaar steken van de miniatuur auto. Het is een feit dat het in elkaar zetten een precisieklusje is, maar maakt u vooral geen zorgen over dat u misschien niet handig genoeg bent, want iedereen kan dit in elkaar steken, jong en oud. Daarnaast moet u ook in u achterhoofd houden dat het verzamelen van deze auto’s leuk is en dat u er ook nog eens mee kan rijden van op afstand. Laat u begeleiden in het in elkaar steken en doe een beroep op Modelbouwcenter Baillien voor deskundig advies.

Ontdek hun aanbod

Laat u verrassen door een geweldig RC-model en geniet van het in elkaar zetten. Ontdek naast het in elkaar zetten van een miniatuur auto ook van andere voertuigen die u in elkaar kan zetten. Ontdek hun aanbod aan verschillende modellen en ga voor een model waar u zich goed bij voelt. Bekijk hun website en bestel nu uw favoriete artikelen.

https://www.modelbouw-baillien.be/miniatuur-auto