Builds
Image default
Huishoudelijk

Een wasmachine van Miele voor elk gezin vindt u in deze winkel

Voor klein en groot elektro moet u bij Gebroeders Nijs in Rumst, nabij Antwerpen, zijn! In deze grote elektrozaak schaft u makkelijk onder meer wasmachine van Miele, een tafelkoelkast, televisie of een ultramodern audiosysteem aan. Bij Gebroeders Nijs vindt u niet alleen het ruimste assortiment, maar geniet u ook nog eens van een straffe dienst na verkoop.

Elektrotoestellen van de beste merken

In uw huis wilt u elektrotoestellen van de beste kwaliteit: dat is logisch. Apparaten zoals afwasmachines, wasautomaten, koffieautomaten en koelkasten gebruikt u immers dagelijks en moeten daarom betrouwbaar en duurzaam zijn. In de showroom en op de website van Gebroeders Nijs vindt u dan ook alleen maar producten van merken met uitstekende prestaties en zijn die bovendien ook energie-efficiënt. Zo zijn ze een grote verdeler van grote merken die bekend in de oren klinken zoals Philips, Panasonic en Braun. Maar ook een nieuwe wasmachine van het merk Miele koopt bij deze elektrozaak aan. In hun winkel in Rumst geven ze u bovendien alle advies over welk type wasmachine u het best gaat aanschaffen. Door een wasmachine van Miele met de juiste capaciteit aan te kopen, kunt u namelijk aanzienlijk veel tijd besparen. Bovendien komen ze uw machines en andere elektrotoestellen, zoals een tafelkoelkast, na aankoop gratis bij u installeren. Tot slot geven de installateurs van Gebroeders Nijs u ook nog eens een demonstratie van het toestel. Op die manier gaat u volledig zorgeloos van start met uw nieuw toestel te gebruiken.

Bezoek hun showroom in Rumst

Heeft u nieuwe elektrotoestellen in huis nodig? U koopt deze allemaal makkelijk aan bij Gebroeders Nijs: dé elektrozaak in Rumst. In hun winkel geven ze u graag alle uitleg bij de aankoop van klein en groot elektro. Dat gaat van de aanschaf van keukengerei zoals een koffiezetapparaat en tafelkoelkast tot een audiosysteem dat perfect in uw woning past. Ga langs in hun winkel of bezoek hun website om hun ruime assortiment te bekijken.   

https://gebroedersnijs.be/elektro/wasmachine-miele.php