Builds
Image default
Huishoudelijk

Een nieuwe grasmaaier kopen

Als u een nieuwe grasmaaier zoekt en erover denkt om een robotgrasmaaier aan te schaffen, raden wij u Alrobo aan. Dat is een bedrijf die robotgrasmaaiers van topmerken verkoopt. Dit doen ze steeds met advies op maat van uw gazon. Ze leggen heel wat expertise, opgebouwd door jarenlange ervaring, voor de dag. Hun beste robotmaaier? Dat is ongetwijfeld de Robomow RK1000. Met een ongelofelijke precisie maait deze robot uw gazon, ongeacht de grootte ervan. De installatie voeren ze bij Alrobo nauwgezet uit en zo zorgen ze ervoor dat uw gazon er heel de week door prachtig gemaaid bijligt.

Kiezen voor een robot die het werk voor u doet

We kunnen niet anders dan de Robomow RK1000 aanprijzen. Het is een uitzonderlijk stille maairobot. Lekker handig dus als u graag een middagdutje doet terwijl uw robot de gazon onderhoudt. Hebt u reliëf in uw tuin? Deze robot volgt die mooi en zorgt er voor dat elk grassprietje even lang is. Ook de randen van uw tuin worden neemt deze slimme robot zorgvuldig onder handen. Dit dankzij diens rand-maaifunctie, ongeëvenaard door andere grasmaaiers. De robot bemest uw tuin met de gesnoeide grassprieten door ze helemaal fijn te malen. Zo blijft uw gazon in topconditie. Uw robot kan opladen én schuilen in een huisje dat Alrobo bouwt tijdens de installatie. Zo heeft de robot geen onverwachtse schade van bijvoorbeeld regen of wind.

Bij dit bedrijf is kwaliteit een zekerheid

Kies voor de uitstekende Robomow RK1000 als u dé beste robotgrasmaaier van het moment wilt aanschaffen. Laat Alrobo de installatie van uw robotmaaier uitvoeren als u een precies gemaaide gazon wilt. U kan ook steeds aankloppen bij Alrobo als u met een vraag zit, of als u graag een demonstratie van uw toekomstige grasmaaier wilt. Zij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze.

https://www.alrobo.be/