Builds
Image default
Media

De laatste geruchten uit de wereld van glitter en glamour

Was jij al bijgebracht van het nieuws dat prins Harry van het Verenigd Koninkrijk zich de afgelopen tijd erg verloren voelt? Een paar maanden geleden verliet hij zijn vaderland met zijn vrouw Meghan om de rust in hun leven te doen wederkeren. Ze deden een stap terug en wilden niet langer in de spotlight staan, wat hun deed besluiten om naar Canada te verhuizen. Echter, inmiddels wonen ze in Los Angeles, waar ze geen familie, werk en vrienden om zich geen hebben. Vrienden en kennissen van de prins maken zich nu grote zorgen om de gesteldheid van Harry en weten niet goed hoe het verder zal gaan. Hoe zal dit verhaal zich vervolgen?

De laatste gossip online vindt je op de website van Showbizz24. Wij zijn een showbizzsite, die zich bezig houdt met de laatste geruchten vanuit de wereld van glitter en glamour. Niet alleen kom jij alles te weten over de grootste bekendheden uit het buitenland, maar wij brengen je vooral ook op de hoogte van berichten omtrent jouw Vlaamse favorieten. Wist jij bijvoorbeeld al af van het vervolg op het huwelijksverhaal van Winnie en Johan uit ‘Blind getrouwd’? Zij waren het koppel dat als enige het programma wisten te doorstaan, al was vanaf het begin al duidelijk dat ze een perfecte match waren. Inmiddels hebben ze besloten om samen te gaan wonen en dus de volgende stap te zetten. De lieve woorden van Winnie aan Johan doen iedereen smelten. Ze vertelt namelijk dat Johan haar laat stralen, waar iedereen natuurlijk gelukkig van wordt. Helemaal nu de zon zo lekker schijnt.

Wil jij ook weten hoe de verhalen van artiesten en beroemdheden zich vervolgen? Wil jij nooit meer iets missen over jouw favoriete Vlaamse artiesten? Dan is Showbizz24 echt iets voor jou! Bekijk altijd en overal het laatste roddelnieuws.

Voor meer info : https://showbizz24.be/