Builds
Image default
Rechten

Laat u bijstaan door een advocaat gedurende uw echtscheiding

De kogel is door de kerk: u en uw partner gaan scheiden. Nadat dit grote besluit is genomen, moet er een hoop geregeld worden gedurende dit emotionele proces. Bij het beëindigen van een samenleving komt er namelijk veel op u af. Een hoop vragen zullen u dan te binnen schieten. Hoe gaat het scheidingsproces in zijn werking? Hoe ga ik goed voorbereid naar de scheidingsadvocaat? Op welke manier kan men scheiden? Welke kosten betaal ik bij een scheiding? Welke rechten en plichten gelden er bij ouderlijk gezag? Om hier antwoord op de krijgen schakelt u het best een advocaat in bij uw echtscheiding.

De juiste begeleiding en advies

Een advocaat geeft u juridisch advies over alle zaken die bij scheiding komen kijken. Hoewel u een echtscheiding samen ondergaat met uw ex-partner, is het interessant om een advocaat in te schakelen. Anteius is een ervaren advocatenkantoor dat gevestigd is in Antwerpen. Zij voorzien u graag van een gepast juridisch advies en kunnen u indien nodig bijstaat bij de vrederechter. Een advocaat van dit kantoor begeleidt u in vele opzichten wanneer u te maken heeft met een scheiding. Zo helpt deze advocaat u bij de bemiddeling omtrent de scheidingsovereenkomst of de ouderschapsovereenkomst. Ook zeker na de scheiding kunt u rekenen op juridische hulp. Denk hierbij aan een verblijfsregeling die niet gerespecteerd wordt of de alimentatie die niet volledig of correct wordt uitbetaald. Een advocaat zal na de echtscheiding zorgen dat ook hiervoor een gepaste oplossing komt.

Maak een afspraak

Bent u nog op zoek naar een ervaren advocaat voor uw echtscheiding die u juridisch bijstaat? Neem contact op met Anteius, Dit onafhankelijk advocatenkantoor is gevestigd in Antwerpen waarvan sommige advocaten reeds actief zijn sinds 1976. Aan ervaring geen tekort dus! Bel voor het maken van een afspraak en zij vertellen u graag meer over hoe zij u kunnen bijstaan gedurende uw echtscheiding.

https://anteius.be/