Builds
Image default
Tweewielers

QWIC fietsen zijn van zeer hoge kwaliteit

Meer en meer fabrikanten stellen zich helemaal in op het ontwikkelen en produceren van elektrische fietsen. Eén van de merken die volledig op de e-bike richt is QWIC. Dit maakt het merk direct al de moeite waard om eens nader te bekijken wanneer je op zoek bent naar een nieuwe fiets. Bovendien is het feit dat de rijwielen een elektrische trapondersteuning hebben niet het enige voordeel dat dit merk biedt. Ook de kwaliteit is een belangrijk speerpunt van deze fabrikant. Omdat fietsen meer en meer te verduren krijgen in de huidige maatschappij is het natuurlijk alleen maar een voordeel wanneer een bepaald model meer kan hebben dan andere fietsen. Dit moet altijd worden meegenomen bij het kiezen. Kwaliteit is van belang. 

QWIC fiets online kopen?

Wat misschien wel het belangrijkste is, een QWIC fiets kopen is een garantie voor een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Dat komt in de eerste plaats omdat de prijzen niet onnodig hoog zijn. Sterker nog, het merk maakt er een zaak van om de fietsen betaalbaar te houden. Omdat de rijwielen ook nog eens aan bepaalde kwaliteitseisen moeten voldoen is het dus extra goed te verantwoorden dat de verhouding heel erg goed te noemen is. Daarom is het kopen van fietsen van QWIC steeds meer een optie geworden voor allerlei soorten fietsers. Zeker ook wanneer het gaat om rijwielen die dagelijks gebruikt moeten kunnen worden. Er komen bovendien met enige regelmaat nieuwe modellen bij die ook de moeite waard zijn.

QWIC Speed pedelec

De speed pedelec staat centraal bij QWIC. De fabrikant richt zich volledig op de fietsen met trapondersteuning. Voor mensen die specifiek naar dit type rijwiel op zoek zijn is dit natuurlijk een belangrijk voordeel. Dit geeft immers de garantie dat de fietsen specifiek ontwikkeld zijn voor het doel dat ze moeten dienen. Het is niet, zoals soms bij andere merken het geval is, dat een fiets wordt ontwikkeld en er vervolgens op het standaardmodel een motor wordt gezet om het op die manier als elektrische fiets te kunnen verkopen. Alle modellen van de QWIC speed pedelecs zijn in de eerste plaats e-bikes. Dit maakt het vinden van de geschikte fiets ook een stuk gemakkelijker. Alle reden om dus eens naar deze fietsen te kijken.

 

Voor meer info :