Builds
Image default
Woning en Tuin

Pergo laminaat: klasse in alle soorten

Pergo laminaatvloeren behoren tot de beste in de sector, en het bedrijf heeft grote stappen gezet om een product te creëren dat met hardhouten vloeropties is te vergelijken. Met een grote collectie en vele gespecialiseerde innovaties, is Pergo een van de eerste merken die je zou moeten bekijken tijdens het zoeken naar laminaatvloeren zijn.

Er is bijna een eindeloos aanbod aan keuzes als het gaat om laminaatvloeren. Hoe kan een huiseigenaar kiezen? Met een reputatie voor een superieur product, een focus op schoonheid en zorg voor het behoud van bossen, is Pergo een van de beste keuzes.

Bedrijfsinformatie Pergo laminaat

Volgens hun website is Pergo een bedrijf dat in 2001 werd opgericht door een vloerbedekkingsproducent en een bedrijf voor houten lambrisering. Hun productiefaciliteit is gevestigd in België, in het centrum van de Ardennen, dat het hout levert voor de productie van de hoogwaardige laminaatvloeren. Pergo heeft een reputatie als leider in de laminaatvloerindustrie met nieuwe technologie en innovatie. Het bedrijf legt bijzondere nadruk op milieuvriendelijkheid, vloeronderzoek en het beantwoorden aan de behoeften en wensen van de klant.

Laminaatvloeren van Pergo

Laminaat vloeren zijn een vloeroptie die in de jaren negentig van de vorige eeuw met veel fanfare de vloerbedekking industrie trof. Zoals de meeste nieuwe producten is ook de kwaliteit van laminaatvloeren sinds de introductie sterk verbeterd. Laminaatvloeren worden meestal verkocht naast massief hardhouten vloeren en speciale vloeren. Pergo laminaatvloeren zijn gemaakt van een kunststof laag die bedrukt is om op hout te lijken en op een plank is geplakt voor stevigheid.

Het merk Pergo heeft een zeer groot assortiment met veel verschillende kleuren en houtsoorten. Daarnaast biedt de Stretto-lijn 12 designkeuzes die bedoeld zijn om een chique randje te geven. Acht van de ontwerpen zijn voorzien van koele, ultralichte tinten van blond en asgrijs; sommige hebben een zeer minimale houtnerf, terwijl andere opvallende wervelingen hebben.

De vier overige ontwerpen zijn donkerder, waaronder de gemengde witte en bruine tinten zoals zwarte walnoot en de gladde amber.

https://www.parket-winkel.be