Builds
Image default
Woning en Tuin

Ga vandaag nog uw haagconiferen kopen bij deze expert

Denkt u er al langer aan om haagconiferen of haagplanten te kopen bij een écht professionele kwekerij? Dan zit u op de juiste plaats bij Van Poecke & Zn. in Wetteren. Lees snel verder en ontdek alles wat er te weten valt over het kopen van haagplanten, haagconiferen en nog veel meer bij deze professionele kwekerij!

 

Duik mee in de geschiedenis van deze exceptionele kwekerij

Dit familiebedrijf uit Wetteren gaat al 2 generaties mee en heeft zich gespecialiseerd in het kweken van haagplanten in een professionele kwekerij. Hier gaat het voornamelijk Coniferen en Prunus soorten in pot. Daarnaast hebben deze specialisten ook een mooi assortiment aan dwerg & rots coniferen plus sierheesters in een C10. In de volle grond kweken zij dan nog eens een groot aantal Taxus baccata. Deze soorten haagplanten en haagconiferen kunt eenvoudig en aan een mooie prijs in kluit kopen, wat ook geldt voor rozen en blote wortel. De doelgroep van deze experten zijn de exportbedrijven, cash & carry’s, grotere handelsbedrijven of groepen van tuincentra maar ook een kleine tuincentra of tuinaanleggers zijn welkom bij deze kwekerij om haagconiferen en haagplanten te kopen. Voor de verdere ontwikkeling van deze professionele kwekerij, waarbij u snel en eenvoudig haagconiferen en haagplanten kunt kopen, leest u verder op www.vanpoecke-zn.be.

 

Duik in het assortiment van deze kwekerij

Twijfel niet langer en ga vandaag nog haagplanten en haagconiferen kopen bij deze uitzonderlijk kwalitatieve kwekerij. Zo kunt u uw tuin meteen opfleuren en er een prachtig paradijs van maken. Bij vragen of opmerkingen kunt u deze kwekerij bovendien altijd contacteren via de contactgegevens die u terugvindt op de handige en overzichtelijke website van deze professionele kwekerij. Zij beantwoorden met veel plezier al uw prangende of minder dringende vragen die u zou kunnen hebben over het aankopen van een prachtige haagconifeer of haagplant.