Builds
Image default
Woning en Tuin

Hoe kan jij jouw huis slimmer maken?

Natuurlijk klinkt een smart home-systeem geweldig, maar wat is er nodig en wat is er nodig om een ​​smart home te creëren? Het is ook belangrijk om van tevoren te weten wat de kosten zijn van het aanpassen van een smart home. Daarom laten we je de meest geselecteerde smart home-aanpassingen zien die het leven makkelijker en leuker maken.

Regel de verwarming met een smart – thermostaat

Een goed werkende verwarmingsinstallatie is belangrijk in uw woning! Maar net zo belangrijk is hoe u uw verwarming bedient. Met een slimme thermostaat doe je dit slim en bespaar je energie. Hoe handig zou het zijn als de verwarming automatisch aan en uit gaat als je komt en gaat? Gaat de verwarming automatisch uit als er een raam of deur openstaat of bedien je de verwarming via een app op je telefoon. U kunt ook energie besparen! 

Wat is een google nest?

De Google Nest Hub 2 is een smart home systeem met scherm, die je helpt bij het besturen van je slimme huis. Doe je slimme lampen aan, lees recepten of luister naar je favoriete muziek in goede geluidskwaliteit. Dit basisstation heeft een verbeterde speakerphone ten opzichte van zijn voorganger. Dankzij een nieuwe chip is het mogelijk om je slaap nauwkeurig bij te houden. Dit maakt deze hub een handige toevoeging aan je slaapkamer. Bedien de Google Nest Hub 2 met het touchscreen, spraakopdrachten of nieuwe gebarenbediening. Pauzeer de video of schakel naar een ander nummer met een veeg van je hand. Hier een kort lijstje wat je kan regelen als de dingen smart zijn:

  • Je raamdecoratie
  • Je lampen
  • Je thermostaat
  • Je slaap

Regel je zonwering met een smart- rolgordijn

Kiest u voor elektrische rolgordijnen, dan bent u van alle gemakken voorzien. Rolgordijnen bedien je vanuit je bed of bureau met de app of zelfs met je stem als je Amazon Alexa of Google home hebt. De cassette zorgt voor 100% duurzame stof. Ideaal en zeer luxe. Een product waar je erg lang plezier van zult hebben. Eenvoudige bediening met wandschakelaar, afstandsbediening, smartphone/tablet app of Smart Home spraakbesturing. Bedieningsopties verschillen per motortype; de exacte mogelijkheden ziet u bij het monteren van uw elektrische rolgordijnen. Rolgordijnen op maat bestellen