Builds
Image default
Woningen

De vijf belangrijkste voordelen van een vastgoedinvesteerder

Heb je het idee om je huis te gaan verkopen? En ben je daarvoor alle mogelijkheden aan het bekijken? Grote kans dat je direct enthousiast wordt als je hoort dat je je huis aan een vastgoedinvesteerder kunt kopen. Met name als je een huis of appartement in een grote stad hebt, zijn veel vastgoedinvesteerders in je pand geïnteresseerd.

Besluit je uiteindelijk om in zee met een vastgoedinvesteerder te gaan? Dat is goed voor te stellen. Over het algemeen brengt een vastgoedinvesteerder namelijk vijf belangrijke voordelen met zich mee:

Geen financieringsvoorbehoud

Eigenlijk alle vastgoedinvesteerders hebben voldoende liquide middelen ter beschikking. Doordat zij de beschikking over deze middelen hebben, is het niet nodig om van een financieringsvoorbehoud gebruik te maken. Voor jou, als verkoper, is dit uiteraard erg fijn. Het bod dat geplaatst wordt, is min of meer definitief. Deze zekerheid is erg fijn.

Reëel bod

Een vastgoedinvesteerder weet precies wat je woning waard is. Zoals je ook op www.damborg.nl kunt lezen, biedt een vastgoedinvesteerder daarom altijd een marktconforme prijs. Ook in deze bizarre huizenmarkt waar we momenteel mee te maken hebben.

Geen aanvullende kosten

Verkoop je je huis aan een goede vastgoedinvesteerder? Dan hoef je eigenlijk geen rekening met aanvullende kosten te houden. Je hebt bijvoorbeeld niks van doen met makelaarskosten. Ook de notariskosten worden door veel vastgoedinvesteerders voor hun rekening genomen.

Snelle afhandeling

Heb je enig idee waar een goede vastgoedinvesteerder elke dag mee bezig is? Juist; met het kopen en verkopen van vastgoedpanden. Als je je pand aan zo’n partij verkoopt, ben je daardoor van een snelle afhandeling verzekerd. Een vastgoedinvesteerder weet immers precies wat er benodigd is voor een snelle afhandeling.

Veel gemak en zekerheid

Al met al biedt een vastgoedinvesteerder veel gemak en zekerheid. Dat is in de huidige hectische en onzekere tijd toch wel heel erg prettig.