Builds
Image default
Woningen

Uw huis verkopen zonder makelaar dankzij dit bedrijf uit Waregem

Een huis verkopen zonder makelaar in Waregem: een onmogelijke taak? Absoluut niet! Toegegeven, het is een gemakkelijke manier om alles uit handen te geven, maar heeft u al eens gedacht aan het kostenplaatje dat erbij komt kijken? Een makelaar verdient zijn boterham door vaak hoge commissies te vragen voor zijn werkzaamheden. Dat betekent dat wanneer u, met behulp van een immobiliënkantoor, erin slaagt uw huis te verkopen, u een grote som geld moet afgeven aan de makelaar. Dit is als het ware een compensatie voor al het werk dat de makelaar in het verkopen van uw woning heeft gestopt. Op de koop toe, moeten ook de werkuren nog worden afgerekend. Wanneer je dit alles optelt, kom je aan een grote som geld. Daarom kan het bijzonder interessant zijn om uw huis te verkopen zonder een beroep te doen op een makelaar.

Begeleiding op maat

Hoe begint u aan de verkoop van uw woning? Het internet staat bol van goedbedoeld advies, documenten die opgesteld moeten worden en mogelijke vraagprijzen. U vindt er dus heel wat informatie, wat kan leiden tot overdaad. Het is precies daar waar Smart Houses uit Waregem u de weg wilt wijzen. Deze onderneming helpt al meer dan 10 jaar particulieren hun huis te verkopen, zonder tussenkomst van een makelaar. Dat doen ze op verschillende manieren. Ze zorgen voor professionele foto’s die u kunt gebruiken om te adverteren, zowel online als offline. Ook zijzelf plaatsen de foto’s op al hun sociale mediakanalen en vanzelfsprekend ook op hun website. Ze stellen een praktische brochure op waar alle specificaties van uw woning in vermeld staan. Deze kunnen uitgedeeld worden bij bijvoorbeeld openhuisdagen. Wenst u dit trouwens te organiseren? Vraag dan zeker advies aan het team van Smart Houses uit Waregem. Zij kunnen u voorzien van handige tips en tricks. Naast huizen, zijn ook eigenaars van appartement van harte welkom bij hen.

Verkoop uw huis op een voordelige manier

Een huis verkoopt zichzelf niet, daar is vaak heel wat tijd en energie voor nodig. Zeker als u het wilt verkopen zonder de hulp van een makelaar. Gelukkig helpen de diensten van bovengenoemd bedrijf u goed op weg. Gedurende 4 maanden monitoren ze samen met u de bezoeken, vragen en het administratieve werk dat nodig is. Ze zorgen voor een opvallend immo-bord aan uw gevel en helpen u de woning vlot van de hand te doen. Het beste van al? Smart Houses vraagt geen commissie, bij hen betaalt u enkel de gewerkte uren, waardoor u heel wat geld bespaart!

https://smarthouses.be/

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar een goede slotenmaker in Almere?

Architectenbureau Antwerpen maakt pareltjes

Droomhuis aan de Costa Blanca in Spanje