Builds
Image default
Woningen

Zo maak je van je hexagon collage een echte blikvanger

Door de huidige technologie is je smartphone je beste vriend. Je legt er namelijk makkelijk elke ervaring mee vast, waarna je de foto’s kunt deleten, bewerken, versturen naar anderen, bewaren of uitprinten. Hierdoor ben je dus alleen afhankelijk van een professionele fotograaf wanneer je dat zelf wilt. Ook het dagenlang wachten op het eindresultaat van een fotoshoot, behoort al geruime tijd tot het verleden.

Door deze ontwikkeling zit je telefoon beslist ook vol leuke kiekjes van jezelf en de personen en dingen die je dierbaar zijn. Omdat je niet anders gewend bent, komt het misschien niet bij je op dat je deze kostbare momenten ook op je muur kwijt kunt. Daarvoor zijn de Modulari hexagon fotocollages ideaal! Dit product stelt je namelijk in staat om een fotomuur te creëren, waarop je trots mag zijn. Vooral als je kiest voor een van onderstaande ideeën.

Kies voor één kleurenschema voor je foto’s

Een fotomuur oogt het mooist als er eenheid is in het ontwerp van je fotocollage. Dat wilt echter niet zeggen dat je af moet zien van je persoonlijke smaak wanneer je deze blikvanger in je ruimte creëert. Juist het uit de ban springen van je ontwerp zorgt voor verrassende effecten die je fotomuur uniek maken.

Vandaar dat het kiezen voor foto’s in een bepaalde kleurenschema, dezelfde filter of een bepaald effect een snelle maar efficiënte manier is om je fotomuur te personaliseren. Als je ook nog er op let dat het geheel past bij de reeds aanwezige kleuren op je muur, krijgt je ontwerp absoluut de aandacht dat het verdient.

Vul je muur op met verschillende hexagonnen naast elkaar

Bij Modulari kun je hexagonnen collages voor maximaal twintig foto’s bestellen. Daardoor kun je de fotomuur in je woning volledig bedekken met dit item. Zo creëer je je eigen honingraat vol herinneringen. Zorg voor genoeg gesprekstof door ook passende of motiverende teksten op bepaalde hexagonnen te laten drukken. Je zult merken dat je bezoekers dan langer blijven bijkletsen.

Hexagon foto's

Onderbreek je gallerie van rechthoekige lijsten met lijsten in de vorm van een hexagon

Ook je rechthoekige of vierkante fotolijsten kun je slim combineren met één in de vorm van een hexagon. Ook dan is het een goed idee om erop te letten dat of het thema of het kleurenschema van je foto’s, hetzelfde zijn.

Door gelijke afstanden tussen de lijsten aan te houden, schep je tevens een perfecte imperfecte eenheid op je muur. De bij je hexagon collage bijgeleverde spacers, zijn daarbij een handig hulpmiddel.

Zorg voor eenheid tussen je hexagon en legplanken

Een andere leuke toepassing van de hexagon collage, is die waarbij je het aan de weerszijden van een legplank bevestigt. Je kunt op die manier op fotomuur zowel je vakantiefoto’s als je souvenirs tentoonstellen.
Bij een muur vol familie portretten bewaar je zodoende de lievelingsitems van je gezinsleden, in de verschillende stadia van hun leven.
Doordat legplanken ook in verschillende vormen en kleuren beschikbaar zijn, kun je het ontwerp van je fotomuur daarbij zo strak of speels maken als je zelf wilt.

Met bovenstaande ideetjes lukt het je beslist om van je fotomuur een succes te maken. Voel je vrij om het eindresultaat met ons te delen.