Builds
Adverteren

GROEIENDE VRAAG NAAR LED LAMPEN

 

LEDs (een afkorting voor light emitting diodes) zijn vaste toestand halfgeleidermateriaal. LED’s maken licht wanneer hun halfgeleider kristal wordt gestimuleerd. Deze technologie bestaat al sinds de jaren 1960 en werd voor het eerst gebruikt in verkeerslichten en alarm klokken. LEDs zijn veel kleiner dan conventionele verlichting en past moeiteloos in elektrische schakelingen. Recente technologische vooruitgang hebben geleid tot LEDs wordt wenselijk voor huis, kantoor en commerciële verlichting ruimten. Hun uitgebreide voordelen omvatten lange levensduur, superieure energieefficiency, zeer weinig warmte genereren, hebben weinig onderhoud, lage milieu-impact, meteen licht, gemakkelijk dimbare, stille werking & laagspanning macht.

 

Verlichting speelt een belangrijke rol in hoe we onze wereld ervaren. Dit van invloed op hoe we denken, hoe we ons voelen en hoe we de ruimten bezetten we leven in. Samen met tijd is het gewoonlijk aangeduid als de 4e dimensie van het platform. Verlichting technieken vorm onze stemmingen en invloed op de sfeer van een ruimte. We kunnen voelen waarschuwing of kalm afhankelijk van of een koele of warme licht aanwezig is. We kunnen ook drama toevoegen aan een ruimte door middel van direct licht of verzachten van een ruimte door middel van indirecte licht. Accentverlichting in dienst zal benadrukken de diepte van een ruimte en installeren oriëntatie verlichting zal aanmoedigen specifieke passages en invloed de stroom van verkeer door middel van een spatie.

 

Helderheid is echter het belangrijkste aspect van lichtontwerp. Een helder licht zal een positieve stemming stellen en toestaan dat taken worden uitgevoerd met gemak. Australië zette een set van normen op die minimale helderheidsniveaus voor een aantal instellingen afgedwongen. Hieronder we hebben aanbevolen soorten van lichten en hun afstand voorschriften om te voldoen aan de normen en brengen uitzonderlijke verlichting aan uw omtrek. Verschillende beleidsmaatregelen, programma’s en normen zijn doorgevoerd in Australië om de goedkeuring van energie-efficiënte producten, zoals LED verlichting te verkrijgen.

 

LED Light Bulbs zijn de recente toevoeging in de lineup van energiebesparende apparaten en toestellen. Een LED-lamp is een solid-state lamp dat toepassingen dioden (LEDs) als de bron van licht gebruikt. LED lampen bieden lange levensduur en hoge energie-efficiëntie, maar eerste kosten zijn hoger dan die van TL en gloeilampen. Chemische ontleding van LED chips vermindert lichtstroom over levenscyclus als met conventionele lampen.

 

De LED’s betrokken kunnen worden conventionele halfgeleider lichtgevende dioden, organische LEDs (OLED) of polymeer lichtgevende dioden (PLED) apparaten. Echter, PLED technologieën zijn niet commercieel beschikbaar. Diode technologie verbetert gestaag. Efficiëntie van LED apparaten blijft verbeteren, met wat chips kunnen uitstoten van meer dan 100 lumen per watt. LED’s doen niet licht in alle richtingen, en hun directionele uitzenden kenmerken van invloed zijn op het ontwerp van lampen (zoals E27 led). De efficiëntie van de omzetting van elektrische energie aan het licht is over het algemeen hoger dan met gloeilampen. Aangezien de lichtopbrengst van vele soorten luminescentiedioden klein in vergelijking tot gloeilamp en compacte fluorescerende lampen, in de meeste toepassingen meerdere diodes worden geassembleerd.

DMX LED controllers In het kort, het is een systeem voor het beheren van “intelligente” verlichtingsarmaturen en dimmers. Technisch, DMX is een afkorting voor DMX512-A, de ESTA (Entertainment Services Technology Association) norm voor het beheersen van verlichtingsapparatuur en aanverwante accessoires. Een breed scala aan verlichting controle consoles, controllers en andere apparaten die uitgang DMX signalen kunnen worden gebruikt om te verbinden met een nog grotere verscheidenheid van verlichtingsarmaturen en accessoires die kunnen worden gecontroleerd door DMX. DMX gecontroleerde verlichtingssystemen zijn gebruikt in veel professionele instellingen, met inbegrip van concert verlichting, podium verlichting, studio verlichting, pretpark-attracties en nog veel meer.

 

In de afgelopen jaren, is de standaard DMX vaker wordt gebruikt in het gebied van architectuur verlichting projecten, met inbegrip van verlichting van zandstralen, accent verlichting, algemene doel gebouw beheer en high-end residentiële verlichting. Dit is vooral het gevolg van de hoge populariteit van LED gebaseerd verlichting armaturen, die regelmatig gecontroleerd worden via DMX signalen.

Voor meer info : http://www.leds-depot.be/