Builds
Adverteren

Welke soorten paraplu’s zijn er allemaal?

Paraplu’s zijn ver in verschillende vormen en maten. De meest gebruikte paraplu’s zijn de mini paraplu’s en de golfparaplu’s. Deze paraplu’s zijn nou eenmaal een stuk goedkoper en de mini paraplu’s zijn eenvoudig in gebruik. Zeg nou zelf, wanneer je naar een feest, festival of evenement gaat dan wil je niet met een grote paraplu slepen. Je wilt ook niet graag je paraplu ergens achterlaten of verstoppen. De mini paraplu is de ideale oplossing voor deze situaties. Deze paraplu’s kun je eenvoudig wegbergen in je jaszak. Ben jij op zoek naar een promotiemiddel of relatiegeschenk en wil je graag je paraplu’s bedrukken, dan hebben wij hieronder een overzicht opgesteld van diverse soorten paraplu’s.

De mini paraplu

Zoals net al werd vermeld is de mini paraplu eenvoudig in gebruik, makkelijk op te bergen tijdens evenementen en goedkoop in de aanschaf.

De golfparaplu’s

De golfparaplu’s zijn de standaard paraplu’s met een ronde vorm. Eenvoudige samenstelling en ook weer te verkrijgen in diverse soorten. Zo kun je de golfparaplu bestellen met een dubbele laag in verschillende kleuren. Tevens zijn de golfparaplu’s beschikbaar met een afbeelding op de binnenkant van de paraplu. Bijvoorbeeld een strandafbeelding, waardoor je minder depressief wordt van het regenachtige weer in Nederland. Golfparaplu’s worden ook het meest ingezet als promotiemiddel, eenvoudig te bedrukken met bedrijfslogo en goedkoop in de aanschaf. Vaak ontvang je staffelkorting.

De stormparaplu’s

De stormparaplu’s hebben dezelfde vorm als de golfparaplu’s. De karakteristieke ronde vorm is dooorgetrokken bij de stormparaplu’s echter zijn ze verstevigd voor sterke winden en zware regenval. Ook de stormparaplu’s met de ronde vorm zijn beschikbaar met dubbele laag.

De stormini paraplu

De stormini paraplu is een mini paraplu alleen iets duurder ten opzichte van de normale mini paraplu’s. Ook is de vorm vaak een beetje aangepast om zwaardere winden te weerstaan. De stormini paraplu’s zijn ook weer beschikbaar in diverse kleuren. .

De Stormaxi paraplu’s

De Stormaxi paraplu kan het best ingezet worden als promotiemiddel. De paraplu komt nog niet vaak voor in Nederland, waardoor deze ideaal te bedrukken is met jouw bedrijfslogo. Wanneer mensen de paraplu gebruiken in de stad, dan trekt deze veel bekijks. Ideaal om promotie te maken met uw bedrijfslogo. Aangezien het in Nederland vaak regent is het een investering waar je wat aan hebt. De stormaxi paraplu beschikt over een aerodinamische verhouding, met speciale vormen wordt er voorkomen dat wind onder de paraplu terecht kan komen en omhoog kan klappen. De paraplu is bevestigd en getest met windsnelheden tot 100 km/uur.

Voor meer info : http://www.giftsdirect.nl