Builds
Image default
Auto

Reinigingsmiddelen voor je wagen

Reinigingsmiddelen en poetsmiddelen voor je auto

Wanneer je je wagen wilt schoonmaken dan is het belangrijk dat je dit op de juiste manier doet en voor een merk kiest dan kwaliteit kan waarborgen. Daarnaast is het erg belangrijk om met regelmaat je auto te onderhouden. Zo verleng je de levensduur, ziet je auto er goed uit en voorkom je nare geurtjes. Bij Truckwash 1 bieden ze deze producten van hoge kwaliteit aan. Je vindt daar speciale reinigingsmiddelen voor onder andere de velgen, de ramen, de bekleding, het dashboard en het lak. Naast deze verschillende onderdelen zijn er ook middelen voor verschillende oppervlakken. Hierbij kan je denken aan: plastic, glas, leder, vinyl, aluminium, chroom, rubber en roestvrijstaal.

Reinigingsproducten

Bij Truckwash1 vind je reinigingsproducten voor het interieur en exterieur. Zo maak je een auto van binnen en van buiten weer zo goed als nieuw. Bij het exterieur reinigen hebben we het over de buitenkant van je wagen. Als we het hebben over reinigingsproducten voor het interieur dan hebben we het over het onderhoud van de binnenkant van de auto. Populaire merken van reinigingsproducten zijn: Great-Lion, Smartwax, Alcoa en TrukWizard.

De binnenkant van de auto schoonmaken

De binnenkant van de auto schoonmaken is net zo belangrijk als de buitenkant schoonmaken. Koffievlekken, schimmel, rooklucht en/of etensresten komen regelmatig voor. Tevens ontstaan er ook vlekken op het dashboard en ontstaat er een stoflaag wanneer je de binnenkant niet schoonmaakt. In het assortiment van Truckwash 1 vind je verschillende poetsmiddelen voor het interieur terug. Ga je zelf de binnenkant reinigen dan kan je de volgende volgorde hanteren: begin m het stofzuigen van de wagen, vervolgens maak je met een poetsmiddel het dashboard en de ramen schoon, mochten er vlekken in de bekleding zitten dan kies je een reinigingsmiddel voor de bekleding en als laatste voeg je een luchtverfrisser toe.

Voor meer info : https://www.truckwash1.nl/