Builds
Image default
Beauty en verzorging

Ontdek acrylnagels bij deze groothandel voor nagelproducten

Bij Belgium Oro Nails snappen ze maar al te goed dat u graag mooie en verzorgde nagels wilt met net dat tikkeltje extra, want u handen zijn vaak uw visitekaartje. Acrylnagels maken tegenwoordig een ware comeback en zijn favoriet bij velen. Deze nagels bestaan uit een vloeistof en een poeder. Als u deze aanbrengt ontstaan er een vloeibaar bolletje, waarmee u een nieuwe nagel zet op uw eigen nagel. Acrylnagels laten u nagels langer lijken. Deze groothandel met nagelproducten in Wommelgem vertelt u meer over acrylproducten, maar ook over de benodigdheden voor andere type nagels zoals gelnagels. 

Acrylnagels en hun benodigdheden

Zoekt u nog acrylproducten zoals acrylgelnagels? Zoek niet langer en ontdek deze groothandel voor nagelproducten. Of u nu gaat voor een natuurlijke look of een glamoureuze look, wij bieden u verschillende kleuren aan. Daarnaast kan u ook kiezen om een opleiding te volgen, zodat u in staat bent om nog beter acrylnagels te zetten bij uzelf of bij anderen. Deze groothandel voor nagelproducten hebben verschillende merken van acrylproducten, zoals CND en NSI. Daarnaast bieden wij ook een starterspakket aan. Net als voor gelnagels heeft u benodigdheden nodig voor uw acrylnagels zoals een vijl, handcrème, acrylvloeistof en acrylpoeder, een acylschaaltje en een penseel. Laat u het zelf zetten of bij iemand anders? Let er dan op dat u goed uw handen wast vooraleer u begint. Dek bijvoorbeeld ook de tafel af en ontvet ook de nagels met een nagelreiniger. Voor meer informatie voor het zetten van acrylnagels bekijkt u best de website van deze groothandel met nagelproducten.

Bespaar geld en zet zelf acrylnagels

Wist u dat uw acrylnagels tot wel vier weken kunnen blijven zitten? U kan kiezen om ze te laten zetten in een nagelsalon, of u kan op langere tijd geld besparen door ze zelf te laten zetten. Ontdek hun website en hun verschillende opleidingen en word zelf een pro in het zetten van acrylnagels. Ook hebben wij benodigdheden voor gelnagels, zoals een remover, vijl en de lak zelf. Bekijk hun contactgegevens op hun website en contacteer hen als u vragen heeft.