Builds
Image default
Bedrijven

ZZP’er

Heeft u een eigen bedrijf met iemand in dienst? Zo ja, dan heeft u vast wel eens tegen het salaris probleem aangelopen. Maakt u zich geen zorgen, u bent niet de enige! De problemen rond de salaris komen bij erg veel ZZP’ers voor. Maar wat nou als u er iets gemakkelijk aan zou kunnen doen? Wij bij CBBS kunnen u met gemak helpen! Door een aangepaste werkkostenregeling kunnen wij u met gemak helpen met het regelen van een beter arbeidscontract.

 

Het is erg belangrijk dat u uw medewerkers tevreden houdt! En dat kan het beste door een goede CAO op te zetten. En CBBS kan u hier gemakkelijk helpen, het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen! En wij zullen u er helemaal door heen loodsen! Wij hebben enorm veel ervaring in de online salarisadministratie.  Het is eenvoudig, snel en misschien voor u als ZZP’er wel het belangrijkste; het is goedkoop! Des te meer reden natuurlijk om met ons in zaken te gaan. Het is zo simpel, u zult zich afvragen waarom u het niet eerder heeft gedaan!

 

CBBS is zeer deskundig op een heel breed gebied betreft CAO’s, HR en andere belangrijke zaken. Dus ook voor andere problemen betreft juridische informatie zal CBBS u met gemak kunnen helpen. In bedrijven zijn er ook veel taken die veel tijd kosten, terwijl dat eigenlijk niet nodig is. De eerste is als mensen dingen moeten doen die ze eigenlijk niet kunnen. Als iemand iets moet doen waar hij of zij niet voor opgeleid is, dan kost dat veel tijd. Diegene is eerst een tijdje bezig met uitzoeken hoe het moet en de kans dat er iets niet goed gaat is best wel groot. Dan moet diegene weer opnieuw beginnen en dat duurt allemaal langer dan nodig. In dat geval kun je beter mensen aannemen voor deze taken of tijdelijk een freelancer inhuren.

Voor meer info : https://www.cbbs.nl/