Builds
Image default
Dienstverlening

Asbest laten saneren in Brussel door echte experten

Bent u op zoek naar iemand om al uw asbest te laten saneren in Brussel of omstreken? Dan kunnen de experten bij Asbitech u zeker verder helpen. Zij zijn immers gespecialiseerd in het veilig verwijderen van asbest in elke woning of gebouw. Als erkende asbestverwijderaars zitten ze vaak samen met andere deskundigen om uw veiligheid en gezondheid te bespreken. Het is dan ook hun topprioriteit.

Zit er asbest in uw woning?

Tot eind jaren 90 werd er zeer vaak asbest gebruikt tijdens het produceren van golfplaten en dakleien. Woningen van deze periode hebben dus regelmatig nog steeds een dak met asbest in. Dit vormt als maar meer een risico voor uw gezondheid, omdat de daken verweren door het weer en er zo asbest vrijkomt. Ook het milieu kan aangetast worden door dit materiaal. Er zit volgens schattingen nog meer dan 2,3 miljoen ton asbest in gebouwen vast. Het is daarom een goede keuze om asbest in uw woning in regio Brussel te laten saneren door een deskundig bedrijf, zoals Asbitech. Zij hebben als erkende en geroutineerde asbestverwijderaars vele jaren op hun teller staan.

Asbest verwijdert u best niet zelf

Onder strikte voorwaarden is het toegestaan om zelf asbest te verwijderen. Dit mag bijvoorbeeld als het gaat om een klein dak met geschroefde golfplaten. Aangezien het zeer gevaarlijk blijft om dit zelf te doen, kiest u er beter voor om het asbest te laten saneren door erkende asbestverwijderaars in regio Brussel. Zo kunt u onnodige risico’s vermijden en bent u zeker dat al het asbest uit uw dak is. Bovendien zijn er verschillende subsidies vanuit de Vlaamse Overheid om dit aan een kleine prijs te doen.

Contacteer voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een van de vele diensten die Asbitech aanbiedt? Of wenst u toch meer informatie? U kan elke dag contact opnemen met het bedrijf en zij helpen u met veel plezier verder. Op die manier hoeft u zich geen zorgen meer maken over gevaarlijk asbest in uw huis.