Builds
Image default
Dienstverlening

Deze professionele ongediertebestrijders verlossen uw tuin van mollen

Mollen zijn klein en zien er zacht en schattig uit, maar ze verwoesten uw tuin. U kan niet in de tuin lopen zonder uw voeten om te slaan en uw kinderen vallen over de molshopen. Zo kan het niet verder! Maar dankzij de ongediertebestrijders van Bug Crushers uit Gent zijn al deze problemen binnenkort verleden tijd. Zij verdelgen niet alleen insecten, maar onder andere ook knaagdieren in huis en mollen in de tuin

De molshopen worden snel verleden tijd dankzij deze experts

Mollen zijn niet schadelijk voor mensen, maar zorgen wel voor veel problemen in de tuin. Ze ondergraven het hele grasperk, eten door bloembedden en boomwortels en zorgen zo voor veel schade in uw tuin. Ook in sportvelden en golfbanen maken ze zeer veel schade. De professionele ongediertebestrijders van deze expert hebben een specifieke aanpak bij het verdelgen van eender welke plaag, of het nu gaat om insecten of mollen. Ze proberen altijd de meest milieuvriendelijke oplossing te gebruiken. Bij mollen zijn dit klemmen die in de hoofdgangen worden geplaatst en zo de dieren vangen. De medewerkers van deze expert komen dan regelmatig langs om de klemmen te controleren en de dieren te verwijderen. Zo heeft u snel geen last meer van molshopen in de tuin. De dieren lijden bovendien niet en ze steken geen milieuvervuilende en giftige producten in uw tuin. Dat is zeer belangrijk, want dan wordt de natuur in uw tuin ook niet aangetast en blijft alles veilig voor huisdieren en kinderen.

Geniet weer van een prachtig gazon

Bent u overtuigd van de werkwijze van deze professionele ongediertebestrijders en wilt u naast mollen ook meteen een probleem met insecten, zoals mieren, laten verdelgen? Het kan allemaal! Neem een kijkje op bugcrushers.be om meer te ontdekken over hun brede dienstenpakket en maak meteen een afspraak. Hoe sneller ze langskomen, hoe sneller u weer kan genieten van de zon in uw tuin, of de sporters op uw sportterrein zich weer helemaal kunnen uitleven.