Builds
Image default
Woning en Tuin

De steenkorven van jouw dromen bij dit bedrijf in Oost-Vlaanderen

Met de steenkorven van Gert Vercamer Steenkorven uit Wachtebeken, in Oost-Vlaanderen kan je echt alle kanten uit. Ben jij op zoek naar een originele tuinafscheiding? Wil je meer privacy in je tuin? Of ben je op zoek naar een leuke constructie om die lelijke barbecue of vuurschaal in te verwerken? Bij hem kan het allemaal! Ontdek snel meer over de verschillende mogelijkheden voor steenkorven in Oost-Vlaanderen.

Alle opties met steenkorven op een rijtje

Hoewel je meer informatie kan krijgen bij de zaakvoerder zelf, brengt dit artikel alvast een kleine greep uit het assortiment dichter naar jou toe. Enkele mogelijkheden met steenkorven bij dit bedrijf in Oost-Vlaanderen zijn:

–        Een tuinafscheiding met gele steen die extra privacy biedt

–        Een constructie met zwarte steen en composiethout waarin je een barbecue kan verwerken

–        Een gezellige zitput met rode stenen die een zomers vakantiegevoel biedt, zelfs in de winter

En dat is nog lang niet alles. Als jij een idee hebt, zorgt de zaakvoerder voor een haalbaar plan en maakt hij jouw visie realiteit. Doordat hij op maat werkt gaan er bovendien geen grondstoffen verloren. Dat is beter voor jouw portemonnee en het milieu. Daarbovenop is het een investering voor lange tijd aangezien stenen zeer lang meegaan. De steenkorven zijn bovendien onderhoudsvriendelijk en bestand tegen de guurste en heetste weersomstandigheden. Dat is ideaal in een wisselvallig land zoals Belgiƫ. De steenkorven worden gefabriceerd in Wachtebeke, in Oost-Vlaanderen maar kunnen overal in Belgiƫ geplaatst worden.

Bespreek jouw visie vandaag nog

Bij maatwerk staat natuurlijk jouw visie centraal. De zaakvoerder van dit bedrijf doet er dan ook alles aan om dat te realiseren. Dankzij zijn flexibiliteit en originele oplossingen kan hij veel dingen realiseren. Twijfel dus zeker niet om contact met hem op te nemen om jouw idee te bespreken. De kans is zeer groot dat hij het kan waarmaken!

https://mijnsteenkorf.be/