Builds
Image default
Dienstverlening

Een professionele 3D-laserscanner voor al uw meet- en mappingwerken

Een professionele 3D-laserscanner is ontwikkeld met oog op meet- en mappingwerken en is een onmisbare tool wanneer u deze taken moet uitvoeren. Ook een puntenwolk laserscanner is nodig voor meetwerken, maar deze is ontworpen met andere specificaties. Wanneer u naar MOSEG Technologies in Balegem gaat, komt u terecht bij een absoluut professionele verdeler die zich gespecialiseerd heeft in mobiele mappingsystemen die in ongeveer alle soorten omgevingen gebruikt kunnen worden. Denk hierbij aan de industriebouw, maar ook bij analyses van de ruimte of het land. Eén van de meest geliefde merken onder de 3D-laserscanners zijn alle variaties op de ZEB. Dit laserscansysteem is toe te passen op een wijdverspreid gebruik en sommige modellen zijn gemaakt voor urban mapping waarbij scans en HD-foto’s gebruikt worden.

Innovatieve materialen vindt u bij dit technologiebedrijf

Innovatieve materialen waarmee u kan meten, een 3D-inventarisatie kan samenstellen, de maatvoering kan bepalen en de plaatsbepaling kan uitwerken, vindt u bij MOSEG Technologies. Zij bieden u de meest innovatieve instrumenten en applicaties aan in de vorm van een 3D-laserscanner, puntenwolk laserscanner en zoveel andere mogelijke instrumenten die u hiervoor kan gebruiken. Bij hun rekent u bovendien op een opleiding bij elke investering die u maakt en rekent u ook na de aankoop van uw product van een gratis eerstelijnssupport. Met deze service staan ze niet enkel voor u klaar wanneer u bij hun langsgaat voor adviezen over welk artikel u het best kan aanschaffen, maar geniet u ook van een volwaardige naservice wanneer er bepaalde zaken niet volledig lopen zoals het zou moeten, of wanneer er onduidelijkheden zijn over de toepassingen.

Ga voor een wijze aankoop

Mobiele meetapparatuur zijn niet langer de innovatieve toestellen van de toekomst, maar van de huidige dag. De meerwaarde die een 3D-laserscanner of een puntenwolk laserscanner krijgt doordat hij mobiel ontwikkeld is, is enorm. Geen enkele concurrent kan op tegen de technologische uitwerking van de producten die u bij dit technologiebedrijf vindt. Beslis daarom vandaag nog om bij deze firma in Balegem langs te gaan en laat u informeren over de apparatuur die zij ter beschikking stellen voor uw werkzaamheden. Ga voor een wijze aankoop en kies voor kwaliteit!