Builds
Image default
Dienstverlening

Je bedrijf veilig maken

Als werkgever ben je verplicht om te zorgen voor de veiligheid van je werknemers. Het is daarom verstandig om na te gaan wat de bedrijfsrisico’s zijn of, nog beter, om dit door deskundigen te laten doen. Wanneer er eenmaal in kaart is gebracht wat de risico’s zijn, kan er gekeken worden hoe de huidige situatie is binnen jouw bedrijf en kunnen er voorzorgsmaatregelen getroffen worden. Dat klinkt heel eenvoudig, maar er komt meer bij kijken dan je zou verwachten. Laat dit daarom over aan een deskundige. Bij G4S Veiligheidsdiensten kan je erop vertrouwen dat de veiligheid van jouw medewerkers in goede handen is.

Oplossing op maat

G4S gaat bij het realiseren van oplossingen voor hun klanten uit van een combinatie van goed materiaal en goede mankrachten. Er zijn zoveel verschillende soorten werkzaamheden en situaties waar een bedrijf mee te maken kan krijgen, dat er eigenlijk geen standaard oplossing kan worden gegeven. Er wordt daarom samen met het bedrijf gekeken wat de veiligheidsrisico’s zijn en hoe deze het best kunnen worden opgelost. Je kan dus spreken van een veiligheidsoplossing op maat voor elk bedrijf.

De veiligheidsdiensten van G4S

G4S verzorgt alles wat met veiligheid binnen een bedrijf te maken heeft. De veiligheidsverzorging binnen een bedrijf kan veelomvattend zijn. Zo kan het onder andere nodig zijn dat er toezicht moet worden gehouden, dat er brandweerlieden nodig zijn of dat er deskundigen in verband met de preventie van onveilige situaties. Ook voor tijdelijke projecten kan je terecht bij G4S Veiligheidsdiensten. Denk daarbij aan onder andere een shutdown, een festival of een sportevenement. Hierbij kan je zowel een beroep doen op de ervaren beroepskrachten als op de materialen die G4S kan verzorgen. Een vrij nieuwe tak van sport is de Windsafety, de veiligheid rondom de windindustie. G4S draagt zorg voor de constructie en onderhoud van windturbines, die zich zowel op het vaste land als offshore kunnen bevinden.

Voor meer info :