Builds
Image default
Dienstverlening

Marketingbureau’s in de buurt van Amsterdam

Marketingbureaus in de buurt van Amsterdam

Een Marketing bureau zoeken in Amsterdam is nog niet zo makkelijk als dat het lijkt. Je hebt namelijk veel bedrijven die gevestigd zitten in de hoofdstad, maar de prijzen onderling verschillen veel. Wij krijgen dan ook vaak de vraag “wat is een betrouwbaar en betaalbaar marketing bureau?”. Het prijsverschil kan verschillende oorzaken hebben. Sommige bedrijven rekenen meer vanwege het aantal jaren dat ze ervaring hebben. De medewerkers binnen dat bedrijf krijgen vaak dan ook een iets hoger salaris.

Een andere reden kan zijn dat je met een groter bedrijf te maken hebt. Op het moment dat hun minder opdrachten hebben dan gaan de loonkosten gewoon door. Daarnaast moeten zij vaak ook een groter pand huren en hebben ze een hogere energierekening.

Als je een beetje goed doorzoekt kan je ook het geluk hebben tegen een ZZP’er aan te lopen. Zij hebben vaak het bedrijf in hun eigen pand of eventueel een klein kantoor. Het prijsverschil kan dan wel oplopen tot honderden euro’s per maand. Een ander voordeel van deze freelancers is dat je vaak het contract maandelijks zou kunnen beëindigen. Bij het niet bereiken van doelen is dit handig. Want geen een marketingbureau kan de belofte maken om nummer 1 in Google te worden. Het algoritme veranderd steeds vaker en het leert ook van de data die ze opdoen.

Hoger in de zoekmachine Amsterdam

Steeds meer bedrijven willen hoger in de zoekmachine komen te staan, waardoor het bijna een onmogelijk doel wordt voor marketing bureau’s. Echter maken ze niet allemaal gebruik van dezelfde technieken en kijken ze ook veelal naar trends. Trends zijn vandaag de dag een zeer belangrijke factor om hoog in de zoekmachine te komen. Neem bijvoorbeeld de uitbraak van de corona crisis. Tijdens deze pandemie kwamen de meest onbekende bedrijven steeds hoger in Google te staan. Echter kan zon trend over 2 weken weer het tegenovergestelde zijn en dit kan dan ook je positie kosten. Het is belangrijk dat een marketingbureau hier meerdere keren per week naar kijkt. Vraag hier dan ook altijd naar als je een offerte aanvraagt.

Een affiliate website beginnen in Amsterdam

Een nieuwe concept waarmee we je kennis willen laten maken is een Kant en klaar affiliate website. Dit is een manier voor mensen om vanuit huis producten te verkopen, waarbij je geen fysieke voorraad nodig hebt. Veel mensen doen dit door een blog te beginnen. Hierin geven zij informatie over een product of dienst of ze schrijven een leuke review of ervaring die zij hebben. Je kunt hier dan als het ware linkjes van webwinkels toevoegen om het product direct te kopen. Bij de verschillende affiliate netwerken kun je jezelf aanmelden en het loopt tot ongeveer 8% commissie op. Dit is aanzienlijk, zeker aangezien je maar 4 uur per week werk aan een affiliate site hebt.