Builds
Image default
Zakelijk

Professioneel webdesign incl CMS installatie, template en uitleg

Professioneel webdesign incl CMS installatie, template en uitleg

Een Professionele CMS website laten maken is een vorm van webdesign die door steeds meer bedrijven gebruikt wordt. Zo zien we bijvoorbeeld wereldwijd dat 33% van de bedrijven gebruik maakt van WordPress. Dit is tevens ook het meest populaire CMS systeem in Nederland, maar wij hebben gemiddeld 21% in 2020. Een CMS website kun je als ondernemer zelf bijhouden. 9 van de 10 keer wordt er gebruik gemaakt van een WYSIWYG editor. Dit betekend in het Nederlands niets meer of minder als wat je ziet dat krijg je. Door middel van tabellen in Woocommerce kun je de prijs gemakkelijk aanpassen. Dit maakt het ook handig om leuke acties voor de klanten te houden.

Daarnaast is het aanpassen van pagina’s ook heel eenvoudig met een op maat gemaakte template. Daarnaast is er een grote community van miljoenen leden, dus kom je ergens niet uit dan kun je op het WordPress forum gratis hulp vragen. Dit bespaart je toch al snel 70 euro per uur wat een webdesigner normaliter vraagt. Daarnaast is er ook gewoon super veel uitleg beschikbaar waardoor je het hele systeem zelf onder de knie kunt krijgen. Als je dit over de jaren heen bekijkt kan het wel duizenden euro’s gaan schelen.

Een snelle website hoe belangrijk is dat ?

Google waardeert websites ook op de snelheid. Uit onderzoek is gebleken dat dit momenteel een van de meest zware wegingsfactoren is voor de zoekmachine. Dit komt omdat klanten bij een laadtijd van 3 seconden of meer vaak al weg klikken. Maar liefst 71% gaat bij een laadtijd van 5 seconden op zoek naar een ander bedrijf. Google wil ook zijn goede naam houden en daarom zal hij deze websites ook iets lager zetten. Uiteindelijk is de klantervaring niet alleen voor jou belangrijk, maar ook voor hun. Anders gaan mensen op een gegeven moment niet meer zoeken via een zoekmachine. Het kan dus geen kwaad om dit aan te geven voordat je een website, webshop of blog laat maken.

De juiste teksten verhogen het aantal conversies

Content creation is door de jaren heen steeds belangrijker geworden. Het is in principe gewoon een duur woord voor het schrijven van teksten. Echter kan een content creator net wat meer als een gewone copywriter. Zij hebben immers geleerd hoe zij de data van de zoekmachine moeten interpreteren. Hierdoor hebben zij de kennis welke zoekwoorden er goed scoren, maar ook waar ze deze in de tekst moeten zetten. Daarnaast gebruiken zij ook SEO technieken om de teksten te optimaliseren voor zoekmachines. Op deze manier wordt je steeds beter gevonden. Soms kunnen ze ook helpen bij linkbuilding in de vorm van blogs. Dit is een van de meest effectieve marketing methodes op dit moment.

 

Gerelateerde artikelen

Risk management

Wat is het DESTEP model voor de Maco Economie omgeving?

Ajax alarmsysteem