Builds
Zakelijk

Een passende en voordelige rechtsbijstandverzekering bij Ditzo

De noodzaak van het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering is afhankelijk van je financiële vermogen en je specifieke woon- en werksituatie. Als je wilt voorkomen dat je bij een juridisch conflict met hoge advocaatkosten wordt opgezadeld, is het verstandig om een goede en passende rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Dat kan snel online én voordelig bij Ditzo, dat al drie jaar op rij is uitverkozen tot meest klantvriendelijke verzekeraar. Je bent bij een juridisch geschil altijd verzekerd van professionele bijstand.

Een rechtsbijstandverzekering biedt uitkomst in vele situaties

Een rechtsbijstandverzekering is nodig als je zelf de kosten van een juridisch geschil niet kunt dragen. Er zijn vele situaties die kunnen uitmonden in een juridisch conflict. Denk aan een burenruzie, een geschil met een leverancier over een aankoop of reparatie, onenigheid over de afhandeling van de schade na een ongeval of een huurconflict met de verhuurder. Ditzo heeft een rechtsbijstandverzekering op maat, waarbij je naast de basismodule Consument & Wonen kunt kiezen voor de aanvullende modules Verkeer, Fiscaal & Vermogen en Inkomen.

Overal ter wereld geholpen met rechtsbijstand

Je bepaalt bij Ditzo eenvoudig je eigen dekkingsgebied. Als je voor vakantie of werk binnen de Europese grenzen blijft, ben je goed af met Europadekking. Als je naar een ander continent gaat, is het verstandig om online een rechtsbijstandverzekering werelddekking af te sluiten. Dan weet je zeker dat je bij een juridisch geschil in een ver land kunt terugvallen op juridische bijstand. Bij Ditzo profiteer je van een scherpe premie en transparante voorwaarden. Je hebt bovendien geen eigen risico of wachttijd. De dekking gaat direct in, mits er niet al een geschil speelt. Meer weten? Neem contact op via WhatsApp of sociale media. Of sluit meteen online een rechtsbijstandverzekering op maat af.

Voor meer info : https://www.ditzo.nl