Builds
Image default
Zakelijk

Buitengewone service en verpakkingsproject op maat

Een verpakkingsproject op maat van uw onderneming is heel belangrijk als u de efficiëntie van uw bedrijf wilt verbeteren. Bij MAXPAC in Temse staan ze daarom 24 op 7 voor u klaar met de beste service. Zo geniet u niet alleen van hun handige machines, zoals de palletiseermachine die ze volledig zelf maken, maar ook van het onderhoud ervan. Deze specialisten zijn goed opgeleid en weten dus exact hoe uw toestel in elkaar zit.

Reken op specialisten voor uw toestellen

Uw bedrijf kan pas echt optimaal draaien met een verpakkingsproject op maat van uw bedrijf. Bij MAXPAC kan u rekenen op objectief advies over allerlei verpakkingstoestellen. Ze werken immers onafhankelijk van een merk, waardoor ze over alle merken op een correcte manier advies kunnen leveren. Die diensten bieden ze bovendien niet alleen op alle dagen van de week aan, maar ook 24 uur lang. Zo bent u altijd zeker dat u meteen geholpen wordt als u problemen heeft. Als het echt een dringend geval is, komen de technici direct naar u toe voor een interventie ter plaatse. Op die manier moet u nooit lang wachten vooraleer u terug aan het werk kan.

Goed opgeleid personeel

Als u deze experten inschakelt voor uw verpakkingsproject op maat of voor het onderhoud van uw machines, bent u zeker van service op het hoogste niveau. Alle technici die er werken hebben heel wat expertise op dit vlak. Om ervoor te zorgen dat u op een correcte en efficiënte manier om kan gaan met hun machines, geven ze ook de nodige ondersteuning. Ze bieden trainingen aan om de nodige technische en operationele kennis mee te geven. Zo haalt u altijd het maximale rendement uit uw palletiseermachines van MAXPAC.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u graag genieten van de volledige service van dit ervaren bedrijf? Of wilt u graag wat meer weten over deze experten? Schrijf u dan snel in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte. U kan hen eveneens telefonisch bereiken als u geïnteresseerd bent om zelf een palletiseermachine of ander verpakkingsproject op maat te kopen.