Builds
Zakelijk

Diepvriesopslag en -transport

Heeft u een bedrijf dat verse producten produceert en wilt u deze graag vers houden? Dan heeft u een partner nodig die gespecialiseerd is in de diepvriesopslag van voedingsmiddelen. In dit geval bent u bij Frigo Group aan het juiste adres. Al jarenlang hebben wij ervaring met het opslaan en transporteren van voedingsmiddelen, waarbij kwaliteitsbehoud van de producten enorm belangrijk is. Hiervoor hebben wij in de loop der tijd steeds betere technologieën ontwikkeld en daarom zijn we vandaag de dag uw meest betrouwbare partner voor de diepvriesopslag en –transport van uw verse producten. 

Geconditioneerd vervoer

Frigo Group Logistics biedt een totaalpakket aan diensten en regelt het gehele logistieke proces om uw voedingsmiddelen van A naar B te krijgen. We verzorgen zowel de opslag, in- en uitslag en orderpicking als het diepvries en koeltransport. En ondertussen wordt de kwaliteit van uw producten streng in de gaten gehouden. Niet alleen tijdens de opslag van uw producten, maar ook tijdens het vervoer en het in- en uitladen ervan wordt de vriesketen behouden.

Internationaal transport

Frigo Group regelt niet alleen het geconditioneerd vervoer binnen de Benelux, maar ook naar Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oost-Europa en Scandinavië. Voor al het transport hebben we speciale chauffeurs in dienst, die op de hoogte zijn van de kwaliteitseisen en hiernaar handelen. Voor het transport van en naar Spanje en Portugal hebben we zelfs Spaanstalige planners in dienst. Zo is er nooit sprake van miscommunicatie en wordt alles tot in de puntjes geregeld. 

Diensten op maat

Bij Frigo Group staan de wensen van de klant bovenaan. We luisteren graag naar uw ideeën en kunnen onze diensten hieraan aanpassen. Of u nu een klein of groot bedrijf heeft, er is altijd een passende oplossing te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen 

 

Voor meer info : http://www.frigogroup.com/