Builds
Image default
Kunst en Kitsch

Met deze kunst geef je je interieur een upgrade

Iedereen kent het wel; in de woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte heb je een kale muur waarvan je eigenlijk niet zo heel goed weet wat je er nu precies mee kan doen. Je kan de kleur natuurlijk een kleurtje geven, maar je kan ook je interieur een upgrade geven door te kiezen voor fotokunst aan de muur in de vorm van een plexiglas schilderij. Met een plexiglas schilderij geniet je namelijk van de meest prachtige kleuren en vormen die op de meest gedetailleerde manier zijn vormgegeven. Door deze hoge kwaliteit aan kleuren en details komt er veel diepgang in het schilderij wat de ruime echt een boost zal geven. Het schilderij zal een echte eyecatcher worden die je kale muur een schitterende upgrade geeft. Plexiglas schilderijen zijn er in vele vormen, maten en designs zodat er altijd wel een schilderij is dat past binnen de ruime en bij jouw persoonlijke wensen.

Wat is een plexiglas schilderij?

Een plexiglas schilderij is een foto of afbeelding die wordt geprint op een ultradun laagje plexiglas waarvan de achterzijde is bekleed met wit of zwart papier. Hierdoor komen de kleuren van de foto of afbeelding heel goed tot hun recht en worden de details van de foto zeer gedetailleerd weergegeven. Door de manier van printen en de heldere achtergrond ontstaat er diepgang in het schilderij wat een speels effect geeft in de woonkamer of slaapkamer. Het plexiglas schilderij straalt luxe uit en zal een echte eyecatcher worden in elke ruimte. Door te spelen met licht kan je het schilderij nog meer diepgang meegeven. Hang het schilderij bijvoorbeeld op tegenover een raam zodat het licht wordt gereflecteerd of hang het schilderij juist in een schaduwhoek om het mysterieuze karakter van het schilderij naar voren te halen. De mogelijkheden met plexiglas schilderijen zijn eindeloos aangezien ze verkrijgbaar zijn in veel verschillende formaten en vormen. Ook zijn de schilderijen verkrijgbaar in tal van designs of kan je zelf een foto kiezen om op plexiglas te laten printen. Kortom; de mogelijkheden zijn eindeloos.

De voordelen van een plexiglas schilderij

Een plexiglas schilderij kent verschillende voordelen. Zo is het schilderij een prachtige aanvulling op je interieur en door de speciale printtechniek blijven de kleuren bestand tegen bijvoorbeeld zonlicht. Dit maakt het ook mogelijk om het schilderij buiten op te hangen aangezien plexiglas bestand is tegen wind, water en zon. Een ander voordeel is dat plexiglas naar wens samen te stellen is. Wil jij graag je eigen foto op plexiglas geprint hebben? Of kies je liever voor een standaard afbeelding? Echt alles is mogelijk zodat je je persoonlijke schilderij kan laten samenstellen.

Kortom; ben je op zoek naar manieren om je interieur een upgrade te geven? Zoek dan niet verder en kijk eens naar de vele mogelijkheden van een plexiglas schilderij. Het schilderij geeft de ruimte direct een luxe uitstraling en doordat een plexiglas schilderij verkrijgbaar is in diverse maten, designs en vormen is er altijd een geschikt schilderij dat past binnen de ruimte. Kies voor luxe en kies voor een echte eyecatcher met dit op plexiglas geprinte schilderij.