Builds
Image default
Electronica en Computers

Waarom een virtual reality bril de toekomst gaat veroveren

Waarom een virtual reality bril de toekomst gaat veroveren

We zijn er al een tijdje bekend mee, de virtual reality bril. Het is een bril waar je je door in de virtuele wereld waant. Door middel van beeld en geluid kun je de vetste games spelen die net echt liken! Naar verwachting zal virtual reality een grote stempel op de toekomst gaan drukken, mede door de eindeloze mogelijkheden en toepassingen. Maar wat is virtual reality?

De toepassingen

Natuurlijk is het leuk om games te spelen met een vr bril, maar er zijn echter nog veel meer mogelijkheden. Recentelijk heeft funda bijvoorbeeld virtuele huizentours op hun website aangeboden, maar ook medische bedrijven gaan virtual reality massaal uitrollen. Ook militairen uit het leger of in de marine kunnen gevaarlijke gevechtssituaties nabootsen voor trainings- of werving doeleinden.

Wat is een goede prijs voor een virtual reality bril?

Als je eenmaal besloten hebt dat je een vr bril kopen wilt, heb je keuze uit enorm veel verschillende brillen. Er valt een onderscheid te maken tussen een smartphone vr bril, een bril die je voor je gezicht kan houden en waar bijna alle smartphones inpassen. De prijzen wisselen tussen de 50 en 250 euro. Vanzelfsprekend zijn de duurdere brillen van betere kwaliteit en verhogen ze de ervaring van de speler.

 

Voor meer info : https://www.vrbrilkiezer.nl/