Builds
Electronica en Computers

App Laten Maken iMediaStars

App Laten Maken

Een app laten maken is al lang geen trend meer maar eerder een must. Met alle cijfers op een rij waaronder het groot aandeel in de verkoop van smartphones en tablets plus de apps die gedownload worden in de app store neemt een applicatie een belangrijke plek in ons leven.

Je vestigt je niet alleen als bedrijf op iemands smartphone of tablet, maar sta je ook steenvast in elk scherm. Je bedrijf is veel in beeld en wordt je bedrijfsnaam herkend en versterkt. 

Je wilt natuurlijk als bedrijf wel een eigen app laten maken die functioneel is en wat toevoegd, maar voor elk bedrijf moet de applicatie zich ook terug verdienen. Als je dan ook als bedrijf een app wil laten ontwikkelen is het natuurlijk belangrijk een grote interactie te creeëren met je gebruikers. Je wilt natuurlijk dat iedereen de app behoudt en net als een website terug komt op de eigen applicatie.

De eerste stappen voor een eigen bedrijfsapp zijn dan ook naast de vormgeving om functies te kiezen die de interactie vergroten met hier achter natuurlijk een goed verdienmodel.

App ontwikkelen

Om een app te ontwikkelen zijn er verschillende mogelijkheden. Naast het custom ontwikkelen van een app kan je als bedrijf ook kiezen voor een app met een aantal vaste functies. Met dit systeem heb je een sterke app met pracht design en worden deze apps ook aangeboden in de populairste app stores namelijk Google Play en de iTunes Store.

Een custom app vergt veel tijd en naast het uit een zetten van alle wensen en eisen kost het programmeren van een app al snel honderden uren als de app veel functies bevat. Met een standaard programmeer uurloon loopt een app al snel in de duizenden euro’s en is dit voor veel bedrijven niet haalbaar.

Voor bedrijven die een app willen voor minder geld is er dan ook de keuze in een applicatie met een aantal vaste functies. De app wordt geheel aangepast naar de huisstijl van een bedrijf en doet deze app ook verder niet onder van een custom app. Echter het grote verschil zit hier in de beperking van bepaalde functies. Om deze keuze te maken kan er natuurlijk gekeken worden naar andere applicaties met dit systeem maar is er ook een mogelijkheid voor een demo om alles goed te kunnen testen.

Tot Slot

Bij imediaStars helpen wij u graag op weg tot om tot een goede app te komen. Wij kunnen een app op maat leveren en luisteren graag naar uw wensen. Dit vertalen wij graag naar de soort app die het beste bij uw bedrijf past. Ook is er de mogelijkheid om een gratis demo te testen en uit te proberen. 

Ook leveren wij eventueel de hosting en kan u gebruik maken van ons developer account om de app aan te bieden in de app stores.

Naast kwaliteit zijn wij ook nog eens een van de goedkopere aanbieders op de app markt en staat servicebij ons hoog in het vaandel. Mocht je dan ook een goed app idee hebben laat ons dit dan gerust weten en doen wij graag een voorstel.

 

Voor meer info : https://imediastars.nl